http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4651327
Zna ktos moze ten samochod lub wlasciciela?? Warta jest swojej ceny?
Printable View
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4651327
Zna ktos moze ten samochod lub wlasciciela?? Warta jest swojej ceny?
Troche dziwne ceny za czesci które wymienił. Po pierwsze za 1500 zł to mógł kupic jedynie tylny tłumik a nie cały wydech. Same tylne tarcze hamulcowe to wydatek około 700zł za przednie minumu 300 + jeszcze klocki. co do ceny tylnego zawieszenia to jest ona możliwa. Osobiscie cos mi sie w tym opisie nie podoba, ale moge sie mylic jesli ktos zna sklep w którym można dostac te czesci tak tanio to poprosze o jakis namiar
ciekawe jak wyglada na zywo - tak ze zdjecia i opisu jest bardzo suuuper i cena fajna
Jak sprzedam merca to jade ja obejzec jak jeszcze bedzie do tego czasu :)
"Alfa Romeo 164 Q4 - unikatowy kolekcjonerski model, samochód zupełnie inny niż wersje przednionapędowe"- komus kto tak opisuje auto i montuje do niego LPG nie mozna ufac. Za taka profanacje powinno sie odbierac samochód, dla mnie jets to zbrodnia popełniona na motoryzacji.
a może ktoś tak uważa? Poza tym ja rozumie gaz gazem, jak dla mnie to gaz jest pomyłką w jakimkolwiek samochodzie ale od razu aby za to samochód odbierać?Cytat:
Napisał Piotrek1987
Koleś chce sprzedać to wstawił LPG. A nawet jak by wstawił po to aby tym jeździć, to jego samochód jak chce to niech nawet instalację H2O włoży...
Auto jest albo do jazdy albo kolekcjonerskie. Jesli kogos nie stac to niech nie kupujei jeździ dieslem. Odmiana Q4 jest droga i trudna w eksploatacji i naprawach wiec jesli ktos oszczedza na paliwie to tym bardziej bedzie oszczedzał na pozostałych elemantach. po drugie na zdrowy rozum kto pakuje do auta 4500zł + instalacje gazowa i sprzedaje je potem za niecałe 12000zł. W tym wypadku auto ma już kosmiczny przebieg albo miało taka Bombe że ąz strach w tym jeździc. Dlatego też radze naprawde dokładnie sprawdzic to auto bo może ono stac sie nie tylko studnia bez dna ale także przyczyna utraty sporej ilosci nerwów.
Nie każdego stać na to by jezdzic sobie na benzynce nawet jak stać go na taki samochód. Szczególnie z takim silnikiem jest normalne że ma założoną instalację gazową, ale może też świadczyć że auto ma spory przebieg, bo też gdyby mało jezdził to by gazu nie zakladał.Cytat:
Napisał Piotrek1987
Pewnie nie oryginał a na zamówienie tłumikarz mu zrobił. Cena realna za takie coś.Cytat:
Napisał Piotrek1987
nie każdy kupuje diesla bo nie stać go na paliwo...Cytat:
Napisał Piotrek1987
poza tym to koleś chciał benzynę to kupił bezynę jego prywatna sprawa czy wlożył do tego LPG.
:!: :!: :!: JEGO PRYWATNA SPRAWA :!: :!: :!:
To jest jego samochód i może sobie do niego nawet nasr....ć i nikogo to nie powinno obchodzić. Zauważyłem że na forum jest kilka osób, które mają jakieś problemy z sobą, za zamontowanie LPG samochód by zabrali, za inny zderzak powiesili by za jaja, za progi z alledrogo by drugiego w ciemnej ulicy zamordowali. A co was to obchodzi co ktoś robi ze swoim samochodem. Jest jego może wszystko.
Jak koleś chciał silnik 3.0 to kupił sobie 3.0 chciał LPG wstawił LPG jego i tylko jego sprawa. Ale niektórzy by mu już za to zabrali samochód inni wykastrowali a jeszcze inni zrobili z du...y jesień średniowiecza...
to jest jakaś choroba czy jak?
ten kto chce sprzedać samochód, nie patrzy na to że włożył 4 tys tylko na to że weźmie 12. A bez tych rzeczy wziął by 6tys.Cytat:
Napisał Piotrek1987
nie można ufać bo :?: :?: :?: :?: tak samo jak nie można ufać tym co mają brodę, ciemny kolor włosów albo niebieskie oczy :?: :?: :?: :?:Cytat:
Napisał Piotrek1987
moja rada nikomu nie ufajmy :twisted: :twisted: :twisted:
myślę że tym co mają wzrost powyżej 164cm też powinno się odbierać samochodyCytat:
Napisał Piotrek1987
i jeszcze coś: nie ma nic do kolegi piotrek1987 akurat się tak zdarzyło że ten post wpadł mi w oko ale są na naszym forum inni ludzie co podejście Piotrka to bułka z masłem.
jasne każdy może mieć swoje zdanie ale jakim prawem od razu ten koleś co to sprzedaje został nieuczciwym człowiekiem, któremu powinno odebrać sie samochód :?: :?:
Przyznam się, że jak sprzedawałem poprzedni samochód to też go zrobiłem, i nie pod sprzedaż ale tak po prostu, nowe amory, nowe wahacze, kupiłem nowy zderzak bo stary miał pęknięty uchwyt i kilka innych rzeczy, nie napisałem tego w aukcji bo bym od razu został takim nieuczciwym jak ten tutaj.
Dodam tylko że nie wiem kim jest sprzedający, nie chwalę jego samochodu i nie mam z nim nic wspólnego. Chodzi mi tylko i wyłącznie o podejście forumowiczów.
Na posty nowym też mało kto odpowie... a jak napisze coś nie tak od razu ma ostrzeżenie. Zaczyna sie robić z tego taka sekta wyznawców AR z hasłem przewodnim: "wpadłeś między wrony to kracz jak one".
To samo dotyczy tuningu i podobnych modyfikacji czy to wizualnej czy technicznej.
Jednym słowem wyluzujcie... bo staniemy się pośmiewiskiem dla innych
dziękuję za uwagę i czas poświęcony na przeczytanie postu. i czekam na ostrzeżenie za wyłamanie się