-
gumki stabilizatora
jest na takie coś opcja? poczytałem troszkę forum i wynika,że tylko z całym drążkiem za 400 zł..... za dwie gumki średnio mi się to podoba...
w ASO to samo - cały drążek chcą mi sprzedać..
a na alegro niby są za ok 30-40 zł ale co to jest to nie wiadomo.....a rozkręcanie tego to min 3h więc nie chciałbym robić tego za często
dodam ,że wiem o plastikowych ale chyba mnie nie interesują bo mieszkam we Wrocławiu..
..pomocy, dudni mi
---------- Post added at 20:07 ---------- Previous post was at 19:59 ----------
i jeszcze jedno pytanie - jak się fachowo nazywa ten stabilizator co trzyma silnik od góry?diesel 2.4- taki drążek z dwoma gumami- nie mogę znaleźć ceny czegoś takiego.
z góry dziękuję za odpowiedz
-
Taka opcja jest przerobiona i do zrobienia. W mojej alfie hula do dziś (1,5 roku). Kupiłem 2 gumki w komplecie oryginalne na allegro za 50zł. Wszędzie mówili, że jest niewymienialne i trzeba cały wymieniać, a to bzdura. Wystarczyło wymienic gumki. Sa one zakuwane, lecz to zaden problem, wystarczy srubokret lub cienki przecinak i po sprawie.
-
a skąd oryginalne jak sprzedają tylko całe drążki?
-
poszukam na koncie allegro nazwe firmy i przesle ci na priv
-
ciężki temat i jest tego pełno na forum
warto wymienić same gumy, ale tylko jak się opuści sanki wytrzymają dlugo, bo tylko wtedy można wyczyścić stabilizator przed założeniem gum
-
ok zostałem przekonany i jak to jest oryginał i u innych działa to tak zrobię
a jak nazywa się ten stabilizator?cokolwiek wpiszę to nie ma....
p.s.
thx za linka :) rozumiem,że są oni sprawdzeni?
-
Kolega ma racje, sam tak robiłem. Ciężko zrobić, ale temat do przeskoczenia :)
---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:24 ----------
Napisz do gościa, że potrzebujesz oryginalnych gum do swojego auta, bo może nie miec wystawione.
-
wpisz w allegro ITALTECHNIK, tylko on ma oryginalne gumy staba z włóknem teflonowym za 50zł komplet 2 sztuki. Ja takie zakładałem jak remontowałem zawias w swojej byłej i spisywały sie rewelacyjnie!
masz zebys sie nie przemeczył :)
http://allegro.pl/guma-stabilizatora...973559619.html
-
są dwie grubości stabilizatora!
21mm i 23mm
i chyba nawet w eperze nie ma konkretów i trzeba mierzyć
-
Napisz do gościa, że potrzebujesz oryginalnych gum do swojego auta, bo może nie miec wystawione.