1 załącznik(i)
gaśnie i nie odpala 156 1,9 JTD 16 V 2003
Panowie to już mój kolejny watek najpierw auto zgasło raz później zdarzało się to częściej poszło do mechanika który stwierdził na kompie że był błąd przepływki coś tam niby zrobił i odebrałem auto dzisiaj pojechałem jazdę próbną pierwsze minuty było fajnie i ok po 8 km zaczęły się jaja najpierw zaczął falować na niskich obrotach ale nie zgasł aż po kilkuset metrach dalej zgasł znowu i co najgorsze był wielki problem z odpaleniem ale odpalił i udało się dojechać do garażu w garażu uruchamiałem jeszcze kilka razy i było rożnie a co najdziwniejsze jeśli już nawet odpala to obroty falują a jak daje gazu to silnik w chodzi na wyższe obroty ale skokowo tzn robi takie "brum" "brumm" "brummmm" brummmmm' nie wiem jak inaczej to opisać po prostu skokowo i albo załapie albo zgaśnie .Czy ktoś z kolegów miał podobny problem?kolejne pytanie co to za przewód na foto i czy tak ma być tzn tylko 3 przewody czy jeden się urwał chociaż jak patrzałem to nie ma takiego koloru w wiązce kabli dalej?Załącznik 42272