Wiecie może gdzie mogę takie cudo kupić? Nie musi być oryginał. Przeszukałem allegro i google i nic :( a potrzebna mi jak spragnionemu woda na pustyni.
Printable View
Wiecie może gdzie mogę takie cudo kupić? Nie musi być oryginał. Przeszukałem allegro i google i nic :( a potrzebna mi jak spragnionemu woda na pustyni.
ogolnie ciezko trafic jak juz sie pojawi to zaraz jest 10 chetnych
Qrde że też jakaś firma tuningowa nie robi zamienników i nie sprzedaje na allegro. Tylko gów***ne, duże, wygladajace jak straszydło tjuningofe zderzaki :( :( przecież nawet na zamiennik byłoby w choooo.... chętnych. Ehh ;/
Chętnie zrobie tylko musiałbym mieć komplet na kopie.. a jeszcze bardziej do 164 bym komplet Zendera zanabył.. :)
Tylko skąd wziąć kopie ;/
hm, a nie może ktoś kto ma dokładki zapożyczyć :P oczywiście za jakąś opłatą. Zgłosić się do jakiejś firmy która robi body kity zderzaki itp a może nawet jakiś alfoholik zajmuje się tym, na pewno było by dużo chętnych więc koszty rozbiły by się ;P ważna jest tylko inicjatywa i dobra wola pożyczającego dokładkę przedniego zderzaka.
---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 16:10 ----------
ps jak by wyszlo sam bym sie pisal na dokładeczke;D
Tylko że nikt nie ma wolnej na stanie ;/ a jak ma to już założone na aucie i drzeć z auta to też nikt nie zechce ;/ ogólnie lipa!!! Przez tą dokładkę stoję w miejscu. Bo gdybym ją miał bella poszłaby już do lakiernika na moda!!! Wrrr wkurw mnie wziął :( Pewnie się będe tak bujał z pół roku , a wszystkie graty co już zakupiłem do AR będą leżakować w garażu ;/
do 164 dokładkę przód ma kolega Dyny164, szkoda że tylko na przód:)
Hehe tylko że 164 i 156 chyba się różnią i nie spasi :D