Witam
W mojej alfie 166 2.4jtd podczas słuchania radia przerywa co jakiś czas i słychać taki trzask ale z tego co zauważyłem to dzieje sie tak tylko gdy auto jest zapalone
co to może być ??
Printable View
Witam
W mojej alfie 166 2.4jtd podczas słuchania radia przerywa co jakiś czas i słychać taki trzask ale z tego co zauważyłem to dzieje sie tak tylko gdy auto jest zapalone
co to może być ??
to sie dzieje dokłądnie tak ICS działa normalnie tylko "wchodzę" w radio ustawiam sobie jakąkolwiek stacje radiową nie ma jakiejś zależności i gra przez chwile później przestaje na jakieś 3-5sek wtedy zarabisty trzask i radio gra znów tak 30sek i przestaje na 3-5sek trzask i gra dalej
nie wiem co sie dzieje z tym radiem wcześniej takie rzeczy sie nie działy moze to być spowodowane którymś z głośników ?? próbowałem z RDS i bez dalej to samo nie wiem moze to jakiś bezpiecznik pieprzy albo przekaźnik nie mam pojęcia czy tam do radia jest jakiś, dodam jeszcze ze podłączałem kompa do ICS i nie ma żadnych błędów nie wiem czy ma to jakieś znaczenie
Ponawiam pytanie - przestaje, czyli wyłącza się?!
Na włączonym, czy wyłączonym silniku?
nic sie nie wyłącza
i dzieje sie tak przy zapalonym silniku
Ok, czyli rozumiem że ICS się świeci i wszystko elegancko tylko dźwięk znika na chwilę. A to samo się dzieje na kasecie/cd, czy dotyczy tylko radia?
ja mam ten sam problem dzis zostawiłem auto u mechanika stwierdzil ze nie ma ładwoania z alternatora a co z tego bedzie zobaczymy... same problemy z tą babą!! :)
jak możesz to informuj mnie o postępach :D bo musze coś z tym zrobić bo to jest wkurzające :D
wkurzające to mało powiedziane.... ok jak odbiore powiem co było.
@bynus: Coś chyba kolega ma problemy z odpowiadaniem na pytania... Żebyśmy tu coś wywróżyli to potrzeba trochę informacji. Pytanie jest czy problem dotyczy tylko radia czy również występuje na cd/kasecie?