-
Orszak weselny.....
Witam wszystkich.Mam taka sprawe milo by bylo gdybym na moim slubie widzial alfy:) Czy bylby ktos chetny we wrzesniu brac udzial w orszaku weselnym?? Fajnie by bylo jak by w tym dniu uczesniczyly belle:) mieszkam w okolicy Pyrzowic .Czy moge na was liczyc Panowie?:) Co do szczegolow dogadalibysmy sie jak byliby chetni. Pozdrawiam!!
-
Ja bym się pisał tylko robisz teraz temat a do wesela jeszcze kopa czasu :P Jeszcze możesz się rozmyślić :)
-
Przypomnij się z miesiąc przed weselichem:)Będziemy tylko bez Alf bo każdy na % przyjedzie :laugh:Dziękujemy za zaproszenie:lol:
-
Nie rozmysle sie panowie:) A tak z miesiac przed przypomne sie i wtedy dokladnie wszystko ustalimy a na razie chcialem sie tylko zorientowac czy jest taka mozliowosc:) ale dobrze wiedziec ze chetni sie znajduja:) Pozdrawiam wszystkich:)
-
Byłoby by fajnie gdybyś pojawił się kiedyś na jakimś spocie organizowanym przez tutejszych Alfistów. Brać każdy chce ale dawać to już nie bardzo :) Miło będzie poznać kogoś nowego z Alfą.
Info szukaj w tym dziale.
Pzdr
-
Oczywiście Panowie, śledze na bieżąco dział i czekam na jakieś info o zlocie, z wielką checią wpadne i poznam sie z Wami:) pozdrawiam.
-
przypomnij jeszcze przed samym ślubem, a na pewno się zjawię, niedaleko mam:D
-
znaczy się tak :
taki dobry zwyczaj jes :
zamiast wódki dajesz nam kiełbachę na grylla i chlebuś jakiś
zamiast cukierków ( bo my nie dzieci ) - dajesz nam wodkę :lol:
i ni ma sprawy
ale data dokładnie jaka ?
tu sie łobejż coś z okolicy
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...apamietal.html
potym daj znać - na ile umia to pomoga
-
A no jasne panowie :) gorzołecka bedzie i kielbacha tez:) date dokladna podam w najblizszym czasie bo do konca termin nie jest pewny. Dzieki za zainteresowanie;)
-
Ciao! We wrześniu - już jest jeden orszak w okolicy Krakowa i jedziemy z Mysłowic ! Data - ważna data !!! Przypomnij się na miesiąc przed bo teraz to jak na razie będę na 50% .Pozdrawiam ;)