Jak w tytule, polecacie jakiś warsztat, najlepiej na Ligocie lub w okolicach? By kasowali od razu info o serwisie w kompie. Z góry dzięki! Czy ktoś jeździ na ELF? Mam 159, 1.9 16V z 2007 i z zapisu w książce jest tylko, że zalano elf, ale jakim?
Printable View
Jak w tytule, polecacie jakiś warsztat, najlepiej na Ligocie lub w okolicach? By kasowali od razu info o serwisie w kompie. Z góry dzięki! Czy ktoś jeździ na ELF? Mam 159, 1.9 16V z 2007 i z zapisu w książce jest tylko, że zalano elf, ale jakim?
zapytaj kto ma kabelek elm z okolicy i ci skasuje za piwko jakieś
a olej wymień sam u kolegi w garażu jak nie masz dostępu do kanału
U mnie można wpadnie hans i rozbierzemy te 159 na części :D
Ja się podłącze pod temat, bo olej wymieniłem zostało skasować odległość do serwisu. Ty bocian nie dysponujesz takim kablem??
podjedz jak chcesz do mnie na warsztat.olej wymienimy,servis skasujemy i nawet auto umyjemy hehe:) pozdro
Katowice-Burowiec
ul.Hallera 6
Nie ma sprawy, będę. Potrzebuje FV, nie bedzie problemu? Wyślij mi na PW nr telefonu. Dzięki
---------- Post added at 10:58 ---------- Previous post was at 10:56 ----------
Spoko, ale innym razem ;). Jednak, jak będziesz swoją rozbierał daj znać, podjadę z 6-pakiem i 20kg młotem;)
518 113 550.pozdro
fakturka bedzie:)
Dakar a z silnikiem też się bawicie ? Bo hallera to dąbrówka czyli koło mojego mieszkania i pracy więc może bym podjechał i byś zobaczył o co chodzi ?
podjedz.zerkniemy:)