Załącznik 51237
Panowie, czy ktos moze ma na zbyciu taka kierownice do 164???? Może byc bez poduchy.... Byle w takim ukladzie ramion :)
Printable View
Załącznik 51237
Panowie, czy ktos moze ma na zbyciu taka kierownice do 164???? Może byc bez poduchy.... Byle w takim ukladzie ramion :)
Nie mam, ale ciśnie mi się na klawiaturę pytanie: "Po co Tobie najbrzydsza kierownica występująca w 164? ;)"
Poszukaj lepiej org kierownicy z QV 24V :D tyle, że ona nie miała poduchy. Ale moim zdaniem jest najładniejsza.
poszukam :)
Moja kierownica znaczy teren na rękach- interesowała by mnie drewniana lub skórzana(ale w dobrym stanie)
A mnie taka sie najbardziej podoba.... O gustach sie nie dyskutuje :p ew. moge sie zamienic na standardowa z poducha.... Standardowa znaczy sie dolne ramiona bardziej w pionie.
a taki uklad jak na fotce chyba Rafal mial w swojej 24v o ile dobrze pamietam..... :)
Mi najbardziej podchodzi drewniana zresztą taką jaką posiadam:) Fajnie wyglada i nie ma problemu z wycierajacą sie skórą.
http://www.google.pl/imgres?q=alfa+1...72&tx=98&ty=90 ja mam taką, to jest oryginalna? :>
Ja mam taką samą :) Też oryginał.
moja trochę wytarta, ale się odnowi :)