-
Alfa romeo gt 1.9 jtd
ALFA ROMEO GT 1.9 JTD
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-clim...C20343900.html
Mam na oku ta Alfe Prosze o pomoc Alfaholików :D
We wtorek jadę oglądać autko na co mam zwrócić szczególną uwagę.
Slyszałem że silniki JTD są jednymi z lepszych w Alfach czy to prawda?
Czy warto w takiej cenie kupować GT??
Są jakieś roczniki które mają jakieś wady fabryczne?? jak np Audi a3 2.0 TDI do 2006 siadały pompowtryskiwacze...
Jak to wygląda ze sprawdzanie auta w Aso jezeli chce kupic auto w komisie? Czy komisy robia jakies problemy zeby to sprawdzic czy z reguly mozna o to poprosic?? Jestem zielony Proszę o pomoc
-
Witaj , mam Alfe 2 tygodnie , z tym samym silnikiem, jest młodsza o 2 lata, ma przebieg 175 tyś , kupiłem od hanndlarzy , ale uczciwych, sprawdziłem ich lepiej jak żone przed ślubem:), tak samo niunię. Cena twojej, jest kusząca......... ale !!!!!!, niemożliwe by miała tak mały przebieg!!!!!1 , auta na zachodzie , diesle są kupowane przez ludzi którzy jeżdżą, naprawde dużo, rocznik 2005 obstawiam przebieg 250 - 280 tyś , jeżeli mniej to kręcony licznik na 100% !!, nie napalaj sie na dodatki bo z reszta popłyniesz i to zdrowo, dobrze ją sprawdź , w zaufanym warsztacie , jeżeli jest tak jak pisze handlarz to trafiłes złote jajo, jak śpiewał Rysio z Dżemu....., pozdrrawiam
-
Domyślam się ze przebieg podejrzany. Tutaj nasuwa się Moje pytanie przeglądając czy kupując w komisie mogę jechać sprawdzić auto na Mój koszt w ASO odnośnie przebiegu, czy nie był bity jak to jest w praktyce? Czy komisy zgadzając się na takie coś?
Na jakie dodatki mam się nie napalać?:P
-
na podgrzewane fotele , ksenony itd , moja jest w wersji alacantra , czyli najuboższej, dałem 32 tyś każdy komis , handlarz MUSI Ci się zgodzić bys sprawdził sobie Alfe w warsztacie przez CIEBIE wybranym , jeżeli nie, daj sobie spokój.......komosy, handlarze wywalają tak bezczelne numery że włosy staja dęba, a gdzie mieszkasz?
-
jestem ze Szczecina no ksenonów to akurat nie ma, podgrzewane fotele niby tak...za dużo dodatków nie ma widziałem na allegro na prawdę bogatsze wersje. Jeżeli nie zgodzi się jej sprawdzić w warsztacie to nie mam zamiaru jej kupować. Myślę że to będzie 1 pytanie które mu zadam bo w innym wypadku szkoda Mojego czasu.
-
dokładnie tak, Alfy są super, wsiądziesz , krótka przejażdżka, bajer handlarza i .........................płyniesz, a później popłyniesz w koszta , nie napalaj się , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, sprawdź auto , upewnij sie że jest ok, dzisiaj w dobie oszustów kupić w dobrym stanie auto to sztuka, także relax spokojnie , bez emocji, nie ta to inna , za tydzień , dwa, na naszym forum są ludzie którzy dobry egz, Alfy szukali , miesiąć , 6 miesiecy 9 !!!, także NIE NAPALAJ SIE ! I najważniwjsze sprawdź ją w ASO, albo zaufanym warsztacie, pozdrawiam i dobrego zakupu !!!
-
Dzięki za wsparcie! :D Już znalazłem kilka innych może nie tak blisko Szczecina ale jestem w stanie pojechać nawet troszkę dalej. Niektórzy nawet oferują się sami w opisie aukcji że, można jeżeli sobie tego Życzy klient sprawdzić w ASO.( Tego typu aukcja jest dla Mnie już bardziej wiarygodna i godna przyjrzeniu się jej bliżej) Także jeszcze raz dziękuje na pewno jak już kupie a kupie na pewno ale na spokojnie to napisze co udało mi się znaleść.
-
nie znam autka ale za 23.000zł cudów nie ma skoro normalnie taki wóz kosztuje w okolicy 30
no ale kto wie - może promocja komisu ?
...
-
dobrze wiedzieć czyli jeżeli porywam się z zakupem Alfy GT to szukać w okolicach 30k?? wszystkie tańsze z reguły muszą mieć coś nie tak??
-
Nie muszą, zależy co trafisz. Jeden mógł mieć bum z przodu, ktoś wyrzucił, polak kupił i naprawił. Może coś się działo, może dużo przejechane lub po prostu ktoś kupił nowy samochód i ja oddal za bezcen. Loteria.