-
Hamulce 145 TS 99r.
Witam jakie tarcze i klocki trzeba kupić na wymianę do 145 TS z 99r. bo już mam hamulec na wykończeniu .
Szukam czegoś w miarę nie drogiego a w miarę dobrego z góry dzięki za każdą pomoc :)
---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:02 ----------
http://moto.allegro.pl/tarcze-went-k...316657085.html
Takie coś mam na oku czy warto i czy będzie to pasować do 145 1,4 TS 16V 76KW 99r. ?
-
pasowało bedzie, ale czy warto to juz musisz sobie sam odpowiedziec. Jest kilka tematów o tarczach i klockach polecanych firm, poczytaj. Zalezy wszystko czego oczekujesz od hamulców.
-
Szczerze to ja za same klocki do swojej zapłaciłem 130 zł za przód. Wszystko zależy tak jak mówi 1990mb-czego oczekujesz. Jak chcesz to mam w domu nowe dobrej jakości klocki do 145 po przez pomyłkę kupiłem jak zmieniałem. U mnie jest większa tarcza i nie pasują. cena: 60 zł. Jak będziesz chętny to pisz na priv.
-
Moim zdaniem już lepiej dołożyć kilkanaście złoty więcej i kupić coś lepszego. Nie oszczędzaj na tym, tu chodzi o Twoje bezpieczeństwo .
-
Dlatego pisze do was o rady bo nie chce kupić jakiegoś badziewia za grosze jak i drogiego badziewia bo co drogie nie znaczy dobre wiele firm jest przereklamowanych :)
-
Więc jeśli chcesz dobre , naprawdę dobre tarcze, to udaj się na stronę www.mikoda.pl
Klocki najlepiej drogowe TRW
-
A jaka cena mniej więcej By była za te tarcze Mikoda przód + te klocki TRW i zaznaczam że mało używam hamulca raczej biegami operuję a hamulec to raczej tylko na skrzyżowaniu i w przypadkach gdy już trzeba depnąć bo jakaś niedzielna zmusi do hamowania .
-
Wejdź na mikoda.pl , i wybierz swój model dokładny, i masz ceny dla tarcz zwykłych, jak i nawiercanych , wentylowany, nacinanych, malowanych, do wyboru do koloru.
Klocki TRW kupisz na allegro .
-
odezwi j sie na pw to co podrzuciles w linku to smietnik. Tarcze najlepiej ate klocek ate textar, bosch, opcjonalnie raicam. TRW ostatnio klepie badziewke. Mikoda jest bardzo miekka gt niszczy szybko glocki i peka.
-
Ja złego słowa na mikode, zwłaszacza wentylowaną , nawiercaną, nacinaną złego słowa nie mogę powiedzieć, to samo również na klocuchy TRW