-
FiatECUScan
Witam
Zakupiłem kabelek od Viaken oraz przejściówkę na wersji demonstracyjnej wszystko śmiga tzn łączy sie tylko z silnikiem i tutaj mam pytanko bo mam dużo wersji programu z witaminką i niestety nie chce połączyć mi się z niczym innym jak silnik czy posiada ktoś wersję która dział czy pozostaje tylko wykupienie licencji na allegro za 210zł:(
-
Jaki kabelek kupileś ?? KKL , czy ELM ??
Jak kupileś KKL , to z niczym innym niż silnik się nie połączysz.
tutaj masz temat o interfejsach do 159
>>>> http://www.forum.alfaholicy.org/159_...nostyczne.html <<<<<
-
Kupiłem ELM porostu chodzi mi o to czy można gdzieś znaleźć działający FiatECUScan z witaminką:)
-
Aha , no to w wersji FeS nie pomoge , chociaz wczesniej też miałem po witamince i nie chcial mi się łączyć z przeglądem , air bag itp tylko z silnikiem bylo połączenia.... , po wykasowaniu tej witaminki i zarejestrowaniu wersji wszstko teraz smiga ladnie , przynajmniej u mnie.
-
Ja mam nieco inny problem. FES łączy się z samochodem, pokazuje i kasuje błędy, ale nie wyświetla żadnych parametrów z tej drugiej zakładki, typu przebieg, temperatura itp. Dodam, że w 147 ten sam program zainstalowany na tym samym komputerze i z tym samym kablem pokazywał wszystko co chciałem sprawdzić. Miał ktoś coś podobnego?
-
Nikt nie ma FES działającego z witaminka:(
-
Może ma ktoś z okolic Tychów Katowic pełną wersje FES???
-
program kosztuje jak pamiętam tylko 130zł
-
Gdzie??? bo na allegro jest licencja za 210 a kabelek za 130zł...
-
to z opisu aukcji
"Oferta zawiera
Interfejs , przewód obd2 , przewód usb
GRATIS!!! CD z programem FiatEcuScan PL 3.x i instrukcja po polsku "
a chmika sprawdzales?