Orszak weselny - Grudziądz - 01.09.2012 :)
Mój, a w zasadzie Nasz (w domyśle mój i narzeczonej^^), wielki dzień zbliża się coraz większymi krokami :)
01 września 2012, czyli już za niespełna 4 tygodnie, podpiszemy cyrograf i założymy sobie na rękę GPSa mówiąc sakramentalne TAK!
Dzień ten będzie zapewne wyjątkowy i pamiętny, a Wy drodzy koledzy i koleżanki możecie sprawić, żeby był jeszcze lepszy :D
I tutaj w związku z tym gorąca prośba do Was.
Pięknie by było zobaczyć orszak weselny złożony z kilkunastu Belli, który odwiezie nas spod Kościoła na sale weselną :) Przyznam, że marzyłem o tym już kilka lat temu, jak miałem poprzednią Alfę. Musiałem kupić kolejną włoszkę i marzenia odżyły :P Dostojnie poruszający się konwój byłby niezapomnianą i wyjątkową pamiątką (całe życie przypominający o Alfaholiźmie na fotkach i filmie z imprezy hehe). Dodatkowo narzeczona wiele razy mi wspominała, że fajnie by coś takiego było mieć na ślubie, ale chcąc zrobić jej niespodziankę nie podejmowałem tematu :) Fajnie byłoby ją tym zaskoczyć :D
Tak więc do rzeczy...
Data imprezy: 01 września 2012 (sobota), 16:00 uroczystość w Kościele, więc myślę, że idealnie byłoby wpaść tak na 16:30 (chyba, że ktoś chciałby mnie obejrzeć w Kościele :D)
Miejsce imprezy: Grudziądz, Kościół na os. Lotnisko, ul. Ikara 6.
Trasa przejazdu: Z w/w Kościoła do sali weselnej w Świerkocinie (jakieś 6-8 km).
Po wszystkim możecie kontynuować spota, ale niestety już bez mojego udziału :)
Ze swojej strony obiecuję postawić wódkę weselną na jakimś spocie/zlocie :D Na bramę też się na pewno coś znajdzie :D
Liczę przynajmniej na kilka miejscowych Belli i na to, że zjawi się Abidibi, a on zawsze coś dobrego wykombinuje i pewnie w pojedynkę też nie przyjedzie :D Możesz też dać jakieś info na SCAR, byłbym wdzięczny :)
Z góry dzięki za jakikolwiek odzew!
Pozdrawiam :cool: