-
Sprzedam QV na części :(
Witam Was.
Prawdopodobnie będę pozbywał się mojej Alfy w całości lub w częściach...
Raczej nie stać mnie psychicznie i finansowo na to, żeby błyszczała jak kiedyś..
Z przykrością muszę stwierdzić, że nie mam już siły.
Idzie zima i muszę kupić inny samochód aby czym się przemieszczać, a będzie to 166 24v.
Jutro wstawię zdjęcia po dewastacji :(
Czy potrzebujecie coś z mojej QV?
-
-
silnik ile ? ( o ile na chodzie)
-
Panel Climatronica posiadasz sprawny i za ile?
-
-
Kiedy zdjęcia? Trochę szkoda rozsprzedać po częściach taki model. Daj foty podaj cenę za całość może znajdzie się chętny.
-
dzisiaj wieczorem jak wrócę do domu, to postaram się wstawić zdjęcia.
Silnik jest wyciągnięty. Mam wszystkie graty do niego i będę sprzedawał po zrobieniu silnika, albo popsuty silnik plus wszystkie potrzebne części do roboty (wszystkie części nowe i oryginalne włoskie( wał, panewki, uszczelki, tłoki))
Wiem że tego powstało nie całe 1000 sztuk, ale więcej wezmę jeżeli sprzedam ją na części niż w całości.
Panel od klimy sprawny.
Ogólnie wszystko z elektroniki działa.
Gdyby nie trzeba było robić karoserii, to bym ją zostawił.
884 974 951 Michał
-
co do zrobienia przy budzie ??? też interesuje mnie cena za całość silnik może być w częściach, nawet tak bym wolał :)
-
Przy budzie do wymiany: maska przód, prawe przednie i tylne drzwi, klapa bagażnika i najgorsze to błotniki tył prawy i lewy,
klamka drzwi prawych przednich. Ogólnie cała do lakierowania.
przy zawieszeniu do zrobienia tuleje tylnych wahaczy, które mam. wahacze na przód mam nowe, ale to już jest pikuś w porównaniu z tym co jest do zrobienia z blachą. wydech końcowy do wymiany.
Felgi były nowe 16", szyby całe, skóry idealne czarne podgrzewane, regulowane el, cała elektryka sprawna, el. zawias też.
Składajcie propozycje na priv, ale podejrzewam, że rozbiorę ją na części, bo bardziej mi się to opłaca.
Przestały liczyć się sentymenty. Szkoda mi jej, ale nie oddam jej kompletnej za 2 tys...
Pozdrawiam.
- - - Updated - - -
aaa... skrzynia też jest sprawna.
Jeśli do końca tygodnia nikt nie będzie jej chciał w całości, to rozbieram ją w weekend na czynniki pierwsze i rozrzucam ją po Polsce ;)
-
Napisz ile byś chciał za całą, rozbierać takie auto na cześci to aż zbrodnia