Stuki w Mito nie mozna okreslic miejsca.
witam,
mam mito 1,4 78km 2009 26.000 przebieg do tej pory brak problemow z autem, po wymianie amortyzatorów tył - pojawił sie stukot podczas jazdy. przy bujaniu auta równiez słychac stukot. mechanik stwierdził ze dochodzi to spod kokpitu, niby sie cos obluzowało i stad ten stukot. pytanie czy ktos miał juz taki przypadek? czy to mozliwe? chciałbym uniknac rozbierania kokpitu... moze jakas porada co moze byc przyczyna.
Stuki w Mito spod kokpitu
Witam,
jestem pierwszy raz na tym forum i na pewno nie ostatni i BŁAGAM O POMOC. Mam problem z MiTo 1.4 105KM przebieg ok 8000km. Podczas jazdy na tzw "kocich łbach" oraz pojedynczych nierównościach spod kokpitu dochodzi dziwny irytujący stukot. Czy ktoś już rozwiązał ten problem, bo widziałem na forum, że nie tylko ja się borykam z tym problemem??Byłem w ASO, ale miałem wrażenie, że mechanicy sami nie wiedzieli co to jest. Coś podorkecali, coś posprawdzali, wymienili amortyzatory, ale problem nadal istnieje. Bardzo proszę o informację czy ktoś miał podobny problem i jak udało mu się go rozwiązać, bo chciałbym pojechać do ASO już z jakąś podpowiedzią z racji tego, że widzę, jak chłopaki błądzą we mgle i tylko na ich gdybaniu się kończy a ja chciałbym załatwić tą sprawę raz na zawsze. Zaznaczam, że jest to moja pierwsza Alfa a z mechaniki jestem nogą, dlatego liczę na pomoc ludzi biegłych w temacie :D