Widuję czasem na aukcjach alfy, które w tytule mają opis "elegante", domyślam się, że jest to wersja wyżsa od impression, ale nie bardzo wiem co ona zawiera. Coś wam wiadomo o tej wersji? Jakiś bajerów w niej można się spodziewać?
Printable View
Widuję czasem na aukcjach alfy, które w tytule mają opis "elegante", domyślam się, że jest to wersja wyżsa od impression, ale nie bardzo wiem co ona zawiera. Coś wam wiadomo o tej wersji? Jakiś bajerów w niej można się spodziewać?
Witaj. Nie było takiej wersji. Jeżeli wystawiający auto pisze teksty typu " Wersja Giugiaro Design", "Elegant" itp, tzn że jest zwykłym handlarzem i pisze pierdoły. Zanae mi wersje wyposażenia to : Impression, Progression, Distinctive, TI ( ale TI to akurat pakiet obejmujący kilka dodatków typu obnizone zawieszenia, koło TI 19", chromowane lusterka itp ). Pozdrawiam
Na różnych rynkach wersje mogły się nazywać różnie, ale to określenie coś za bardzo w stronę niemieckiej motoryzacji ciągnie...
Też mi się wydaje, że to mogły być wersje na inne rynki. Na mobile.eu jest kilkadziesiąt takich: http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod/...chEnabled=true.
Stawiam, że to były wersje typu Buisness w Citroenie C5, np. dla przedstawicieli handlowych, gdzie była to praktycznie podstawa, ale miała navi i ksenony.
a ja mam wersję HIGH :)
A ja mam wersję oznaczoną ELEGANTE/SPORT (EX HIGH). I myślę, że nie jest to wersja dla przedstawicieli handlowych: z navi, grzanymi skórami, Blue&Me, hill holderem, czujnikami deszczu itd, dodatkową nagrzewnicą powietrza, elektr składanymi lusterkami itd. Więc myślę, że jest to jedno z lepszych wyposażeń. Fakt, brak ksenonów..
a ja w ksiazce serwisowej mam wpisane buisnes pro i nie mam bladego pojecia co to oznacza:) a wg. eper jest to wersja E4 HIGH. mozecie mi cos powiedziec na ten temat?? dodam ze auto jest z holandii