Ku przestrodze.
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/art...AT07/121009947
Printable View
Ku przestrodze.
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/art...AT07/121009947
Nooo nieźle. Mam nadzieję, że kierowca będzie żył
Hm... nieźle przemielona.... szkoda kierowcy, 19 lat, ale zapewne wyliże się. Swoją drogą ciekawe ile ciął tą baśką bo pięć dyszek to to nie było raczej.
trzeba mieć naprawdę przysłowiowe jaja, żeby wyjść z takiego wypadku. Mam nadzieję, że nie dość, że się wyliże, to jeszcze szybko wsiądzie za kierownice i pozbędzie się urazu, choć to nie jest łatwe.
Ciekawe swoją drogą ile pruł i co dokładnie się stało, że stracił panowanie. Swoją drogą to szczęście w nieszczęściu, że wylądował w drzewach i przeżył, a nie na masce innego auta.
Masakra... Oby wszystko skończyło się dobrze. Ostatnio kolega by się przejechał na plamie oleju... 3 samochody przed nim przydzwoniły bo nie zdążyły wyhamować a on na farcie się zatrzymał parę cm przed bagażnikiem poprzedzającego auta. Często mamy zbyt duże zaufanie to auta i jego możliwości.
I swoich, co tu dużo ukrywać. Prawo jazdy pewnie koło roku, wiek w którym śmierć nie istnieje i samochód, który już coś tam może - dość niebezpieczna kombinacja. A co do jesieni - wypadków "drogowych" jest o tej porze roku mniej niż np. latem, ale statystyki mówią, że na pieszych trzeba uważać duuuuużo bardziej. Szaro, mgliście, albo słońce tuż nad horyzontem.
Chłopakowi oczywiście wszystkiego dobrego i powrotu na drogi.
W komentarzu ktoś napisał,że kierowca prawko ma 3 miesiące.Krótki staż za kółkiem i Alfę dosiada,która jak wiadomo prowokuje do wciskania pedału gazu.Ktoś kiedyś fajnie powiedział.Samochód jest jak odbezpieczona broń.W nieodpowiednich rękach wypala.I z tym się zgodzę w 1000%.
Do tego zapewne, liście na łuku, może cień był, wilgotno...ehh oby żył bo w takich sytuacjach najbardziej szkoda rodziców.
Prawko mam pięć lat, czasami dziękuje Bogu, że przeżyłem 1 rok za kółkiem, jakie człowiek głupoty robił, aż mi jest wstyd.
Ciekawe jakie byłby komentarze jak to było bmw a nie 156...
No i po co taki komentarz? Człowiek to człowiek. Dodajmy młody. Do niektórych idealnie pasuje "nie pamięta wół jak cielęciem był". Kązdemu może zdarzyć się błąd lub zła ocena sytuacji. Nie tylko na drodze.