Osłona silnika - ktoś pomoże?
Witam, jako że żona stała się posiadaczką AR 156 Berlina) 1.8 TS 99 rok (kupiła wcześniej niż ja poszukiwaną 159SW) postanowiłem trochę jej cacuszko dopieścić i pierwsze co potrzebuję to osłona silnika. Miałem takie cudeńko w poprzednich samochodach i wiem że dobrze zdaje egzamin ;)
1.Koledzy pomóżcie w temacie, bo na alledrogo jak mi się wyświetliły osłony to dostałem oczopląsu od zachwalania sprzedawców swoich produktów a tym bardziej o rozpiętości wzorów - przez co nie wiem który by pasował i którego jakość/cena będzie skłaniała do zakupu.
2.Z racji tego że bella jest czarna, przyszła mi na myśl wymiana przednich świateł na te z czarnym środkiem - ktoś coś w tym temacie przerabiał - kwestia lamp z alledrogo jak z jakością itp?
3. jak tylko pogoda się poprawi nie omieszkam fotek zrobić ;) i zapodać na forum.
4. powoli tracę żonę :(... nic tylko ciągle słyszę Alfa to, Alfa tamto, Alfa ..... do tej pory było odwrotnie- z mojej strony wciąż o Alfie nawijanie (kwestia niespełnionej jeszcze miłości do AR trwającej kilkanaście lat)i ciągłe poszukiwanie wymarzonej 159SW
Nie sądziłem że żonę Virus tak szybko złapie ;)
pozdrawia odstawiony na boczny tor mąż miłośniczki AR :) PS: do czasu jak kupię 159SW :)