Witam!
Koledzy co się podłącza do tego wejścia?
Załącznik 77282
Printable View
Witam!
Koledzy co się podłącza do tego wejścia?
Załącznik 77282
Zmieniarke?
Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2
Chyba zmieniare,ale nie jestem pewien
zmieniarka dolne piny, a te wyżej sterowanie z kierownicy :)
O ile się nie myle to do tego radia jeśli to ori można dokupić kabelek z wyjściem AUX i podpiąc w miejsce zmieniary
Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2
Można. Ale nie każde radio daje się przełączyć w tryb zmieniarki, bez podpiętej zmieniarki (zresztą było to opisane - sposób na wymuszenie zmieniarki...).
To zależy od wersji radia.
to jest kostka mini ISO ja mam tam podłączone jeśli dobrze pamiętam ster kiery i zamiast zmieniarki interfejs i pod niego mam czytnik kart podpięty i tak słucham muzyki:) radio mam seryjne z MP3 i mogę przełączać na zmieniarkę i wtedy mi wykrywa ten interfejs:)
Witam , mam też taką AR 147 1,9 JTD 2003 i jako osoba nie za bardzo obeznana z tematem prosiłbym o więcej info na temat podłaczenia karty , chciałbym mieć możliwość słuchania muzy z usb , sd/micro/ a najlepiej podpiąć iphona do mojej conect nav . Jeśli można proszę o radę , może jakieś sugestie .sorry za podpięcie do tematu . Pozdrawiam
nie wiem czy to jest do zrobienia, ja kupilem po prostu radio alpina z suportem ipod/iphone + usb, a potem bluetooth + sterowanie z kierownicy. Działa to bardzo elegancko. Takie kombinacje ze zmieniarka mp3 itp to srednio wygodne rozwiazania.