-
[145] układ tłumików
Witam. niestety czeka mnie wymiana tłumika ostatniego i wszędzie gdzie tylko pytam chcą mi wymienić układ tłumików czyli 3 ostatnie które są sprzedawane jako całość. mam pytanie czy ktoś wymieniał sam końcowy, wie od czego pasuje?byle nie mugen czy jakiś inny bardzo głośny najlepiej normalny bądź z lekkim "pomrukiem" najlepiej jednak normalny standardowy.
-
Ja kilka lat temu wymieniałem na Supersprinta, wydaję mi się że Bosal ma końcowy tłumiki do Alfy.
-
W linku poniżej znajdziesz mniej więcej te informację, które potrzebujesz
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...B3ad+wydechowy
-
warto wymienic caly uklad dostajesz gwarncje i spokoj a tak za 1/2 rou przyjdzie ci wymienic pozostale
-
włąsnie wymieniłem jednak wszystkie cały układ i będę rzeczywiście miał spokój na 18 miesiecy
-
Cytat:
Napisał xmajk
włąsnie wymieniłem
I co założyłeś i ile dałeś :?: :)
-
coś ze stali aluminiowanej niby ma wytrzymać normalnie ale jest gwarancja więc się nie martwię .cały układ 232 zł plus 35 wymiana z opaskami i pasta oraz gumami
-
no i gitara. nie maco sie pakowac w jeden tlumik bo zaplacisz 3/4 ceny calego ukladu a i tak pozostale sie sypna pozniej - dobry wyor
-
170 za jedne chcieli a środkowy juz zaczynał gnic bo wstawił mi ktoś wcześniej właśnie jakiś z blachy
-