-
kolejny spot
nie wiem czy nie wychodze przed szereg ale po Wiśle były zapowiedzi kolejnego spotu ( na ostatnim frekwencje była na tyle ok że można by to nawet nazwać małym zlotem )
jako że poprzednio dwa razy gościliśmy w Krakowie ( i Krakusy po ruszeniu tematu stanęli na wysokości zadania ) a następnie w Wiśle i Ustroniu ( tu również Górale z Beskidu dali radę )
tym razem zaproponowałbym Opole
powód ? - z Zagłębia nie daleko, ze Śląska nie daleko , z Wrocka nie daleko , Krakus jak chce to daje radę, góral jak sie uprze to nie ma siły
więc ogólnie IMHO ok
początek października ?
Opolanie - miejscówka :?:
-
A może Katowice zamiast Opola?? Dla większości będzie bliżej.
pzdr
-
My ( ekipa ze śląska i Zagłębia ) zawsze dajemy radę
myślałem raczej o zacieśnianiu znajomości z Dolnym Śląskiem i Opolem ale jeżeli Oni dadzą znać że Śląsk ( górny ) im pasuje to ja osobiście nie widzę przeszkód
-
:) może faktycznie śląsk będzie lepszym miejscem??
-
ja na razie oddaje głos dla Wrocka i Opola - jeżeli dla nich nie będzie to problem podjechać i zrobić większy spot to ok
poczekajmy - się okaże
-
adamodg, jesli o mnie chodzi bylo by milo w opolu ale czy to ma sens??? jest nas na opolszczyznie ze 3!!! niech sie wypowie wroclaw - z opola do katowic jest rzut beretem
-
To ja mam konkretniejszą propozycje czyli 2 w 1 :D
25 pazdziernika w Pszczynie nasz kolega Paweł156 bierze slub z Dorcią. Bylo by milo zrobic jakis "kulig" z alf a przy okazji mozna potem w Pszczynie zaliczyc jakąś knajpe czy grila gdyby bylo ładnie :D co Wy na to?
fred
-
IMO to dobry pomysł.
pzdr
-
-
Dla mnie to bez różnicy czy pojadę do Opola czy Katowic, jak będzie pasował termin to na pewno się zjawię. Tylko czy z Dolnego Śląska będą dadzą rade przyjechać do Katowic.