http://allegro.pl/alfa-159-1-9jtdm-1...924584663.html
Cena 27 000 + 2000 opłat.
Wersja "TI" (orly?)
Rocznik 2007
1.9 150KM
Printable View
http://allegro.pl/alfa-159-1-9jtdm-1...924584663.html
Cena 27 000 + 2000 opłat.
Wersja "TI" (orly?)
Rocznik 2007
1.9 150KM
zdjęcia po obróbce poczytaj na necie o kolesiu co robi zdjęcia do aukcji z płocka nawet na tym forum ktoś coś o nim pisał ( magik z płocka takie padło określenie ) ... zauważ że większość aut z tego rejonu na zdjęciach wyglądają jak nowe a ceny mają najniższe..... więc nie nastawiaj się na igłe....ale może warto obejrzeć wyposażenie ma jedno z lepszych a cena jedna z najniższych... jakbym miał blisko to bym jechał oglądać z ciekawości.
No zwróciłem uwagę na mitycznego magika z Płocka. Cena kusząca oczywiście.
W ASO kwiatki zapewne by się w kompie pokazały.
Nie chodzi m o igłę. Wystarczy, że nie będzie to mina :/
Cena normalna + opłaty, porządek z EGR, klapami w kolektorze, DPF, rozrząd, płyny i zrobi się 31-32 tys na gotowo. Na Płock trzeba brać szczególną uwagę ze względu na fotografa co jeździ Kangoo i pstryka tam foty :)
Z Ti to ona ma tylko wzór felg i to nie do końca bo w Ti są 19" a tu są 18". Typowy handlarski myk załóż super felgę wypucuj nadwozie aby się świeciło jak psu jajca i czekaj na jelenia który kupuje oczami. Do tego rocznik 2006. Ten przebieg też pewnie trzeba między bajki włożyć. Ole ogólnie nie wygląda źle i na niezłym wypasie jest tylko ten nieszczęsny Płock :)
Jechać przekopać od góry do dołu, kupować głową nie oczami i wszystko.
Zdjecie chyba nie zrobione przez " magika z płocka"
Chyba ze zmienili taktyke.
Dawniej zawsze byla cala seria zdjec , dookola co 45 stopni plus wiele wnetrza.
I jako jego " znak firmowy " na jednym ze zdjec zawsze mozna bylo zobaczyc w tle jeo Renault Kangoo srebrne.
A tu tylko jedno zdjęcie
Dzwoniłem dzisiaj do tego gościa i powiedział mi że alfa już zmieniła właściciela. Zastanawiam się czy wszystko z nią było ok bo alfę z takim wyposażeniem i za te pieniądze dostać to chyba okazja:) Pozdrawiam