-
21 załącznik(i)
Lampy led do 166
-
Te z LLL wyglądają bardzo ładnie. Wersja standardowa sie wydaje- jakby było za mało tych diód. Można by jeszcze 2 rzędy wstawić zeby było 5 rzędów w każdej lampce. Chociaz w sumie- może troszke bredzę. W zasadzie to dopiero na samochodzie można by dopiero to ocenić:) Jeżeli efekt taki jak w 156 to będzie dobrze:)
I nie wiem czy to tylko wersja prototypowa ale w wersji standardowej swiatłą pozycyjne powinny swiecic się w 2 kloszach tj- 1czerwony w błotniku i lewym skrajnym czerwony w klapie:)
Szkoda że nie ma fotek na samochodzie. ale BRAWO za dobra robote!
No panowie kto pierwszy:D?
-
hmmmm taka nowość a tu cisza!!! Czyżby wszyscy właściciele 166 byli konserwatystami??? :)
Ogólnie fajnie te ledy wyglądają. Podobają mi się te wstawki z pasków. Efekt sam w sobie świetny. Ale jak dla mnie osobiście zmiana dość śmiała w 166, jak lotka na tylnej klapie :) ale może gdyby wszystkie lampy były ledowe tak jak kierunki (gęsto nie tak przesiane) to myślę że było by w dechę. Ba albo lepiej. Żeby całe się świeciły jednolicie i intensywnie jak te paski.
-
Ja tu widzę jedną ale dość istotną wadę. Brak homologacji na taką przeróbkę.
I to dyskwalifikuje zupełnie taką przeróbkę (podobnie jak HID-y), choć przyznam że wygląda ładnie.
-
No i co z tego?
Nikt na to nie będzie patrzył czy są żarówki czy LED'y!
Każde światło jakie ma być jest! i w odpowiednim kolorze także nie ma żadnego problemu.
A jak kolega nie chce kupować to po co zbędnie sie wypowiadać?
Jak ktoś chce mieć jeszcze ładniejszą 166ke i bardziej Oryginalną to jest idealne.
Ja to na wiosnę napewno zakupie
Ale czekam jeszcze na projekt "obrysowanych" lamp ledami cos a'la audi a6
A homologacja to mnie szczerze mówiąc wali!
Nawet jak HID'y są w soczewce i nie oślepia to się gliniarz nie czepi
-
Czekam niecierpliwie jak to wygląda na aucie ;)
-
Bardzo fajny pomysł sam bym zakupił ale niestety mam inne ważniejsze wydatki z samochodem a jak już mówimy o lampach gdzie najlepiej wstawić światła do jazdy dziennej żeby fajnie wyglądało ?? prosze o informacje najlepiej ze zdjęciami ;)
-
mizer tu jest temat swiatłach LED jak na foto- staraj sie nie offtopować:beer: Ps co do dziennych dokladanych w przedlifcie bylo juz duzo pisane- poszukaj w archiwum , generalnie ciezko je jakos upchac zeby bylo estetycznie. Kolega maestro montowak modul do swiatel drogowych i wyszlo ladnie - szczegoly w dziale ZROB TO SAM. wracajac do tematu to kto pierwszy szarpnie sie na te LLL pany?
-
Fajna sprawa!:) Jak na moj gust to troche malo tych diod w lampie. I druga sprawa jak to wyglada na aucie. Ale ogolnie fajny pomysl godny zastanowienia nad zakupem.
-
SUPER LLL!,
Fajnie by było aby tam więcej tych diodek upchac i maaalina:)
tym napewno upiększe moją lale;) ale po modyfikacjach o z diodami:)