Siemanko!!
Może mi ktoś polecić DOBREGO i najlepiej taniego blacharza na terenie Krakowa??
Jakieś 1,5h temu na stacji benzynowej Gość kanciakiem (125p) cofając wgniótł mi przednie lewe drzwi :evil: :evil: :evil: :evil:
Printable View
Siemanko!!
Może mi ktoś polecić DOBREGO i najlepiej taniego blacharza na terenie Krakowa??
Jakieś 1,5h temu na stacji benzynowej Gość kanciakiem (125p) cofając wgniótł mi przednie lewe drzwi :evil: :evil: :evil: :evil:
Dzięki tak pewnie zrobię jak piszesz wiec potrzebny będzie mi tylko dobry lakiernik.
Ciekawe na ile mi wyceni rzeczoznawca, bo to jest niewielkie wgniecenie, choć patrząc pod kątem to widać z daleka :(
wieczorkiem może wrzucę jakąś fotkę tych drzwi
Pozdrawiam!!
przedzwoń do Mikołaja 0501285860 lub 0126545358 powiedz że dał Ci namiar Łukasz od czarnej alfy i jak Ci się spodoba to się z nimi umów w zakładzie nich ocenią koszta ...
oby jak najszybciej AR wróciła do zdrowia !
Dzięki Łukasz !! W poniedziałek będę dzwonił.
Zdrówka :!:
hej stary!! masz nr do goscia ktory ma wszystkie czesci do Alfy 155 i nie tylko on wysyla rowniez kurierem! bylem u niego wczoraj i widzialem alfe 155 do rozbiorki kolor czarny.a jaki ty masz moze nawet nie bedzie trzeba malowac.ta alfa ktora widzialem byla cala dobra,wiec drzwi bylyby jak ta lala:)
oto nr tel.696110191
Damian Gliwice
jesli chcesz moge je obejrzec na miejscu bo w gliwicach bede przyszlym tygodniu w czwartek.
pozdrawiam
myślę że to najsensowniejszy pomysł ...Cytat:
Napisał Korczu
Elegancko!! Kontakt do Damiana z Gliwic na pewno się przyda.
Niewykluczone ze będę Cię prosił o obejrzenie tych drzwi :)Cytat:
Napisał Korczu
W poniedziałek po wycenie rzeczoznawcy zaczynam działać! Trza polepszyć humor alfuni bo wydaje się być teraz smutna :wink:
wysylam ci na priva moj numer telefonu wrazie obejrzenia drzwi.pozdrawiam i ucaluj alfunie od wujaszka Korcza :mrgreen:
Co do tych drzwi z Gliwic to się wstrzymuje na razie. Chce wcześniej wiedzieć na ile rzeczoznawca wyceni tą szkodę, bo wgniecenie nie jest duże. Byłem w poniedziałek w Warcie i wycena ma być do 7 dni.
Następna kolizja:
Dziś, estakada na 29-listopada, gość puknął mnie w tylni błotnik i zderzak. Oboje skręcaliśmy w lewo. Dureń jechał za mną i na cwaniaka chciał wbić się przed mnie.
Ni ch…ja nie wpuściłem (Chamstwo TRZEBA tępić) :!: Pocieszające jest to ze na tym błotniku odchodził mi lakier i na wiosnę zamierzałem się tym zająć. Teraz nie muszę zbierać kasy na to.
Wieczorem wrzucę zdjęcie tych wgnieceń
Pozdro!
Policja miała przyjechać do 2 godzin ;// normalnie to bym poczekał, ale ze jestem w trakcie sesji i nie mam za wiele czasu wiec skończyło się na oświadczeniu
Zdjęcia wgnieceń :