witam...wie ktos co sie stało z ogłoszeniem --- czerwona gtv na czesci na sprzedarz-----?jeszcze dwa dni temu wisiało w tym dziale....:confused: sprzedawał chyba "Rafi"
Printable View
witam...wie ktos co sie stało z ogłoszeniem --- czerwona gtv na czesci na sprzedarz-----?jeszcze dwa dni temu wisiało w tym dziale....:confused: sprzedawał chyba "Rafi"
byl jakis problem ze sprzedajacym bo pobrał kase od kogos i kontakt sie z nim urwal, ale czemu usunieto posty nie wiem... dziwne
Ja powiem szczerze że zamawiałem jedną rzecz od Rafiego i żadnego najmniejszego problemu nie miałem.. Kontakt na bieżąco bez problemu, przesyłka doszła bardzo szybko. Polecić moge w 100%
a ja chce/chciałem zamówić i już teraz sam nie wiem....
do mnie czesci nie dotarly. odpowiedzi na maile rowniez. na forum tez przestał odpisywac.
a jakies restrykcje dla nieuczciwych forumowiczow?
części nie dotarły i nie odpisuje, bo może wpadł pod autobus i na wyciągu leży, a wy zaraz o takiej tragedii jak nieuczciwy forumowicz piszecie ;)
heh.. no tak na pewno spod autobusu odpisuje do mikadz1 i wysyla zdjecia... tak sie zlozylo ze chciał kupić części i skontaktował się z Rafim... i cud... odpisuje na bieżąco, wysyła zdjęcia... jakoś do mnie zapomina odpisać i ani części ani kasy.
policja sie nie zainteresuje oszustwem bo kwota zbyt mala... ale urzad skarbowy po numerze rachunku wezmie go za dupe :)
ty chlopie sobie jaja robisz czy udajesz głupiego ?
Ktoś tutaj jasno nie dostał przesyłki i jest problem z otrzymaniem towaru, kontaktu, zwrotu, a super moderator wywala jedyny temat potwierdzający w ogóle, że taka sytuacja miała miejsce ... bajer.
Uwielbiam taką pomoc - jak chcecie być tak bardzo pomocni, to lepiej zajmijcie się syfem panoszącym się wszędzie gdzie się da i sprzedawcami, którzy wyśmiewają sie w twarz ludzi przez siebie oszukanych .. ale pewnie lepiej usunąc temat bo nie był w odpowiednim dziale ... co raz bardziej mnie to forum smieszy i przeraża ...