Witam mam male pytanie chodzi o auto alfa romeo 166 2.5 v6 24v 2000r skrzynia sportronic. nie wiem co i jak zrobic zeby odczytac kody bledow. co trzeba zrobic zeby wlaczyc odlicznie kodow
Printable View
Witam mam male pytanie chodzi o auto alfa romeo 166 2.5 v6 24v 2000r skrzynia sportronic. nie wiem co i jak zrobic zeby odczytac kody bledow. co trzeba zrobic zeby wlaczyc odlicznie kodow
jest cos takiego jak sygnaly blyskowe tylko nie wiem jak to zrobic zeby chcialo swiecic:P
To tego ja też nie wiem :) nie masz kabla KKL albo podobnego? Czym odczytujesz błędy ecu??
no wlasnie nie mam kabla zadnego nie mialem zadnych problemow przez 1,5 roku nie musialem badac a teraz chcialbym pogrzebac z nudow pobadac auto i zobaczyc czy cos go boli:crazy_pilot:
To nie masz innego wyjścia jak kupić kabel. To ciekawsze i bardziej przydatne niż patrzenie na mruganie. O ile się w ogóle da bo nie słyszałem.
sa opisane 155 164 ze cos takiego jest no nie wiem jak ze 166 :mad:moze jeszcze ktos sie odezwie moze pomoze ale dzieki za odpowiedz
Wiesz... kabel za kilka dyszek a program za darmo. Myślę że to rozsądne. Jak Ci wywali jakikolwiek inny błąd to więcej wydasz na jednorazową wizytę w warsztacie niż na ten kabel.
To nie ta generacja układu wtryskowego - brak kodów migowych