wymieniałem ostatnio żarówki podświetlenia licznika w mojej 166.. Podłączyłem z powrotem kostki, włożyłem licznik, włączyłem zapłon. Patrzę, a tu przebieg się skasował.. Jaka może być przyczyna? Czy ktoś może mi pomóc ?
Printable View
wymieniałem ostatnio żarówki podświetlenia licznika w mojej 166.. Podłączyłem z powrotem kostki, włożyłem licznik, włączyłem zapłon. Patrzę, a tu przebieg się skasował.. Jaka może być przyczyna? Czy ktoś może mi pomóc ?
Ale przebieg ten co się kasuje przyciskiem czy główny :D?? Jak Główny to tylko sie cieszyć :D
Jest to niemożliwe, aby przebieg się skasował. Może źle podłączyleś kable. Podłącz pod komputer i zobacz co jest grane, tam też Ci wykaże realny przebieg.
Komuś z forum zdarzyło się coś podobnego w GTV, tyle że przy kasowaniu dziennego przebiegu. Nic tylko się cieszyć, nówka z salonu :D
ehh niemozliwe a jednak.. Czyli mogłem którejś kostki nie docisnąć? no mam aktualnie 170km przejechanych i wczoraj zmieniałem klocki z tyłu :D
u mnie pod kompem pokazuje raptem 5700km, a na liczniku prawie 250000 wiec ;) z tym podpinaniem pod kompa to loteria.
Napisz konkretnie który przebieg się skasował??
Dzienny czy ten ogólny??
Jezeli dzienny to normalne.
Możliwe, że motorola się wysypała.
tak, główny przebieg się skasował..