http://tablica.pl/oferta/sprzedam-al...5-ID2Fyk1.html
- - - Updated - - -
http://www.forum.alfaholicy.org/album.php?albumid=1379
Printable View
ja bym chyba nie oddał twojej
- - - Updated - - -
no ale fotek tej gtv mało
a wyceną naprawy sprzedawcy to już w ogóle bym sobie głowy nie zawracał - napisał co chciał i tyle
Nie zamieniaj się na rozbite auto którym nie możesz się przejechać - szansa 50:50 że trafisz dobrze i po zrobieniu będzie jeździć albo będziesz musiał wpakować w nią worek kasy. Poza tym nawet nie ma 0,000001% szans żebyś zrobił to za 1500 to po 1 primo, a po 2 primo uszkodzenia wyglądają poważnie i ja bym się w takie auto nie pchał.
Ja zawsze powtarzam - jak auto miało wyrwane koło to bez ramy do prostowania ustawienie geometrii graniczy z cudem. Ta GTVka to kandydatka do permanentnej jazdy bokiem i zostawiania 4 śladów.
W drugą stronę bym się nie wachał, ale tak to nie.
Chyba że chcesz bardzo, to dam Ci mojego Xedosa :P
chyba sobie żarty stroisz? twoja to igiełka a ta gtv to zgodzę się z przedmówcami za 1500 jej nie zrobisz.
Wybiliście mi z głowy ta gtv i dobrze :) jutro ma przyjechac po moja kupiec wstepna cena 5450zł ja na tyle ją wyceniam i moim zdaniem jest tyle warta pozdrawiam :) Kurde żal mi jej sam nie wiem czy to sprzedawać :D
Za taką cenę ? Sprzedawaj.
nie wziął jej dla mnie to był handlarz... Ale nie wiem nie mówie ze na 100% wcale mi nie jest smutno bo w sumie nie zależy mi jakoś bardzo na sprzedazy ja wiem swoje dla mnie stan jest bardzo dobry i nie ma co wystawić ja za 3tyś bo przyjedzie młody łeb wezmie ja.. a ja z 3tyś nic nie zrobie... kupie punto 1 bez podłogi w lpg xD z przebiegiem 999999999999999999km :D
Jak dla mnie to Ty nie jesteś sam pewien czego chcesz. Raz piszesz że sprzedasz, później że nie. Pytasz co chwila kogoś czy warto sprzedać i za ile.
Niestety żeby ona była warta 5tys to by musiała być oryginalna (chodzi mi o błotniki tył bo teraz to taki ulep troche) i mieć coś więcej niż tylny zderzak ZENDERA.
Dla większości ludzi 155 jest warta tyle co masa pojazdu x cena złomu. Niestety.
trzymaj ją :)
155 się odrodzi :)