-
Power Box Novitec
W związku z problemami ze stadem kuni które uciekło i pozostał muł w pierwszej kolejności odpiąłem boxa i teraz moje pytanie:
Spotkał się ktoś z oznaczeniami / modelami / instrukcjami itp itd boxów NOVITEC`a?
Z jednej strony są oznaczenia Z100/1-7 a z drugiej PII-733
-
1 załącznik(i)
U mnie jest
Załącznik 95341
Jedno no chyba numer seryjny a drugie to generacja, jedna z 5. Ale tylko się domyślam.
-
Z tego co widze ten sam wygląd, czyli PII-733 to nr seryjny a Z100/1-7 to model / generacja.
zip.pl a nie masz jakiejś instrukcji / opisu / czegokolwiek z dokumentacji do tego boxa?
-
Mam jakieś papiery od noviteca ale musiałbym je odkopać i zeskanować. A co dokładnie Ciebie interesuje?
-
Jeżeli była by taka opcja: czy jest możliwość regulacji czy wartość jest stałą, jeżeli jest regulowana moc to jakie ustawienia dają ile kunia.
Dzieki
-
Nie da rady nic regulować, tabelę przyrostów masz poniżej:
Alfa 147 1,9JTD
Basis 100/110/115/120/140/150/170PS
Leistung 121/134/139/139/169/180/201PS
-
Dzięki, takie samo info jest na stronie NOVITECa tylko nie byłem pewien czy to się tyczy wszystkich ich boxów pod 1.9 JTD czy konkretnego modelu który mają w ofercie
-
po tym boxe wszystko dobrze chodzilo było czuc efekty boxa
-
Alfa chodziła jak żyleta :) na boxie, teraz boxa wymontowałem ponieważ musze troche silnik na prosta wyprowadzić. Ale i tak mam w planach wybrac sie do Cinka do Gliwic. Box robi swoja robote ale wole mieć zrobiony program pod samochód.
-
Boxy to moim zdaniem najgorszy syf. Był w mojej przed zakupem, teraz mam z nią problemy. Nie polecam.
Wysłane z mojego GT-S5660