Jak w temacie.Co wy na to?
Printable View
Jak w temacie.Co wy na to?
Ja będę w BB od 13 do 17 listopada.Cytat:
Napisał Marek
Jeśli w tym czasie uda się coś zorganizować to chętnie się pojawię.
Jak dla mnie to chyba nie będzie problemu, zależy tylko kiedy.
Jakiś mały spocik byłby OK.
Mi za bardzo nie pasuje sobota 15, bo wtedy gra nasz TS Podbeskidzie i trzeba na mecz iść 8)Cytat:
Napisał Lopezius
Chyba, że w sb przed południem.
A może wpadlibyście do nas to niedaleko. Tylko niewiem czy termin pasi. http://www.forum.alfaholicy.org/topi...kow-vt6155.htm
no to może piątek 14-ego albo sobota 15-ego po godzinie 20 bo niestety do 20 pracuje.Mogli byśmy się spotkać na parkingu podziemnym na sarnim stoku i potem udać się do jakieś knajpki?
jak dla mnie mogło by być tylko nie wiem czy 15 nie będę jeszcze w Wawie. Jadę tam od 13 do 14 i może właśnie 15. Z spot przyjadę albo z Lopeziusem albo służbową bellą :) bo swoją sprzedałem
FERARI wpadnij do goroli zobaczysz co nie są tacy źli jak godają na śląsku:) zapraszamy. Ostatnio zasililismy spocik u Was to teraz wpadaj ze Swoimi do nas. Siema. W barburke to wy raczej do aut nie wsiadajcie. Mój ojciec jest górnikiem (PNIÓWEK) to cos o tym wiem.hehehe
A może nd 16.11 w samo południe :?:
ja w każdy weekend pracuje do 20-ej.mogło by być po 20-ej?a co do ślązaków to spoko ludzie:)sam jestem z Jastrzębia( okolice Rybnika)