-
wesele alfisty Grudziądz
Witam
Mój sądny dzien zbliża sie bardzo dużymi krokami
W sobotę 22.06.2013 r. powiemy sobie z obecną narzeczoną sakramentalne TAK
Serdecznie zapraszam wszystkich Alfistów z okolicy i nie tylko do stworzenia orszaku weselnego
Juz takie się odbywały nawet w tym samym kościele ( Wesele Maska)
Wiec do sedna:
ślub jest o godzinie 17:00 w kościele na Lotnisku ul Ikara 6, wiec mysle ze około 18 bedzie po wszystkim
następnie licze na WAS:)
przejazd do domu weselnego w Swierkocinie (Niezapominajka, ten po lewej stronie jadąc od Grudziądza , zaraz za sklepem w prawo)
Do slubu jade innym autem , ale moja Alfa tez bedzie , moze szwagier lub teściu pojedzie:)
Ze swojej strony zapewniam miły upominek dla każdej załogi:)
zapraszam , bedzie Nam bardzo miło zobaczyc Was i Wasze autka w tym ważnym dla Nas dniu, moze póżniej ogarniecie jakiś spot w CG?
widziałem propozycje spotu na gokarty więc może połaczy imprezy?
wszystkich chętnych zapraszam do wpisywania się w tym temacie
-
W sumie czemu nie gokardy tak troszke wcześniej a potem wyjazd na wesele ja z Gosia jesteśmy za tym ale to niech jeszcze nie reszta określi:)
My będziemy tak na 80%:cool:
-
-
w sobotę jak już wcześniej wspominałem Tobie Marcin zaczynają mi się sesje, oraz konsultacje odnośnie specjalizacji zawodowej. Może przy dobrych warunkach czasowych wrócę do Grudziądza, bo będzie ogromny smutek i żal z własnej nieobecności... :(
-
znając zycie i tak ogarniesz wszystko:),a jak nie to spotkamy sie jakos w nastepnym tygodniu
dzieki za pamiec
-
Haha, dokładnie tak samo to będzie wyglądało jak rok temu u mnie :D
Ten sam kościół, i ta sama droga do tego samego domu weselnego LOL :D
Jeśli tylko będę na miejscu to z przyjemnością będę Was eskortował. A wszystko wskazuje, że jednak będę :P
-
Dzieki Karol ;) , jak Ty brales slub to mnie jeszcze w Polsce nie bylo:(
-
My byśmy chętnie się zjawili, nawet na 2 samochody (dla sztucznego tłumu :P) ale tego dnia akurat jesteśmy wyjechani, zresztą razem z Semprami i nie damy rady podskoczyć :( także niestety tym razem nie wzbogacimy tego orszaku, chociaż bardzo żałujemy z tego powodu.
Od razu składamy najlepsze życzenia przyszłym nowożeńcom :) ps. ale na kawalerski mogę wpaść xD żartuję :P
-
hehe, spoko dzieki Adi
kawalerski juz byl:(
-
Toruniaki przyłączają się do tego co napisał Adi. Niestety będziemy w tym terminie wyjechani :( Oczywiście najlepsze życzenia :)