Co to za układ sterowania klimatyzacją w tym modelu?? Pierwszy raz widzę coś takiego... :
Printable View
Co to za układ sterowania klimatyzacją w tym modelu?? Pierwszy raz widzę coś takiego... :
to jakies webasto czy co ? :D
Czasem były takie wybryki :) Tak samo jak w 33.
Niefabryczna dołożona klima , dedykowana do 145/6 :?: :>>
Nie :) FAbryka takie coś dawała ale nie wiem na czym to polegało jak mówiłem w 33 też takie wybryki byly :P
Witam to cos to postojowe ogrzewanie "webasto" samochodu z funkcja klimatyzacji , moj kuzyn jak przprowadzil z zachodu 146 to wlasnie takie sos miala. kolego to jest bardzo dobra rzecz w aucie, nie dosyc ze bardzo dobrze chlodzi to ogrzewa auto na postoju bez koniecznosci wlaczania silnika!! sam bym chcial miec takie cos w swojej belli! pozdrawiam z odrobina zazdrosci :P
Fajna sprawa. Ale też (pewnie jak 99% z nas) takie coś 1-szy raz widzę :shock:
chociaż myślę,że jeśli byłoby to Webasto była by jakaś sygnaturka na panelu...
Kumpela ma bardzo podobny panel w swoim Mondeo. Przyjechało z zachodu, i jest na pewno Dołożony panel sterowania. Może być że zakładała to fabryka na specjalne życzenime takie przypadki się zdążają.
Mi to wyglada po prostu na zwykly climatronic a nie na automatyczna klimatyzacje... Automatyczna to zwykla, z jednym przyciskiem z obrazkiem sniezynki.
To jest climatronic. Rzadko wystepujacy zreszta w 145/6
Niedawno znów się natknąłem na foto wnętrza 145 z tym ustrojstwem. Fajnie to wygląda- ciekawe czy jest awaryjne i czy dałoby się to coś "przeszczepić" do auta z pokrętłami czy też to zupełnie inna bajka...