Ostrow umiera ??
Printable View
Ostrow umiera ??
Z upału :) albo wszyscy wyjechali na wakacje. Swoją drogą w Ostrowie jest całkiem sporo AR, niestety bez ramek, a Tobie (chyba) mrugałam na Grabowskiej parę dni temu, ale chyba nie zauważyłeś. Pozdrawiam
A dlaczego ma umierać? Pisałem aby się spotkać to chętnych nie było... A niebawem moją Alfe przerabiam na taxi i będzie popłoch w mieście że 146 na taxi jeździ, to będzie najszybsze taxi w mieście :P
Roma moglem nie zauważyć :) trzeba jakies spotkanko zorganizowac bo cicho w tym ostrowie ladna pogoda jest trzeba korzystac. Irek to bedziesz z klasa wozil :) Ja dzisiaj kupilem drzwi juz sa u lakiernika i w piatek albo w sobote zakladam na autko :)
W ten weekend można by coś zorganizować jeśli byli byście chętni ;)
Może też dojadę jakbyście coś ciekawego organizowali :)
może około połowy sierpnia by się coś zorganizowało ?, nie mam okazji być na spotach, więc chętnie sie wybiorę napewno jest nas wielu z okolic.
[QUOTE=irekostrow;1235476]A Ty jeszcze tych drzwi nie zrobiłeś? :confused:
Szukalem w kolorze ale niestety nigdzie nie moglem znalesc :) spot mozna zorganizowac w weekend i w sierpniu :)
dalej ludzie milosnicy AR organizujemy spota w weekend daje opcje na sobote godzina 15 rynek jesli ktos ma inne opcje to pisac :)