Witam
Odpiął mi się czerwony przewód/rureczka zakończona plastikową wpinką , i nie mam pojęcia od czego to jest . Będę wdzięczny za pomoc
Printable View
Witam
Odpiął mi się czerwony przewód/rureczka zakończona plastikową wpinką , i nie mam pojęcia od czego to jest . Będę wdzięczny za pomoc
będziemy wdzięczni za zdjęcie
zaraz zrobię to wstawię
troche wygląda jak ta czujka co jest przy zużyciu klocków hamulcowych ?? ale słabo widać końcówki
Mnie to raczej wygląda na wężyk a nie przewód, od klocków jest cieniuteńki w oplocie z materiału a nie plastikowy.
jest to plastikowe i było, z tego co przynajmniej mi się wydaje , po środku pomiędzy kołami z tyłu auta przynajmniej tam to znalazłem
to ja takiego cuda pod moją nie widziałem 146 a siedziałem ostatnio jak amory wymieniałem ;P
Czy to nie jest wężyk od odpowietrzania zbiornika?Ten co idzie do pochłaniacza par paliwa?
Kolego nie mam tego modelu co Ty, ale to raczej będzie jakiś wężyk, może coś z układu paliwowego??
jutro powinienem mieć dużo czasu to będę szukał od czego to jest
TY lepiej popatrz czy ktos nie próbował spuścić paliwo ze zbiornika robiąc dziurę w zbiorniku i ta rurka miała posłużyc do zlewania paliwa. Tak to się robi w Warszawie robia dziurę w zbiorniku i wtykaja własnie taki wężyk z końcówką do spuszczania paliwa
no może to być prawda bo zbiornik plastikowy a wężyk mógł robić jako odpowietrznik do prostego spustu paliwa