Siemka wie ktos moze czy jest mozliwosc przerobienia tlumika tz.od poczatku tak za kata?zeby bylo troszke wyzej bo aktualnie mam ok 3 cm przeswitu od tlumika ii jest wielki problem z progami i koleinami
Printable View
Siemka wie ktos moze czy jest mozliwosc przerobienia tlumika tz.od poczatku tak za kata?zeby bylo troszke wyzej bo aktualnie mam ok 3 cm przeswitu od tlumika ii jest wielki problem z progami i koleinami
pojedź do pana co spawa tłumiki i niech przerobi go tak żeby szedł ciut wyżej, tłumika końcowego wyżej nie da rady chyba, ale pozostałe elementy bez problemu, innego rozwiązania nie widzę
A tak z ciekawości: ile masz do miski?
tak kolo 4 cm a dzieki wlasnie interesowalo mnie to czy da rade to zrobic jezeli jest taka mozliwosc to i sam sobie to zrobie :P
tylko co po tym że wydech będzie wyżej jak szansa uderzenia miską będzie cały czas taka sama, a coś takiego może skończyć się boleśnie
A masz takie kolanko mocujące od wydechu? Jak masz to też je możesz zdjąć :P Po FL go nie ma.
I pokaż foty bo chce zobaczyć145 na takiej glebie :)
ok jutro podrzuce jakies foto ha ha no co ty nie jest zle po rownej drodze gorzej juz na wybrzuszeniach to ciagle ciagne tlumik no i przez progi ciagle sie szura.
- - - Updated - - -
a nie nie chyba nie mam czegos takiego :p
- - - Updated - - -
narazie mam jeszcze na wysokim balonie jak podwiesze wyzej ten tlumik to mniejszy profil bedzie.I nie dlugo bedzie przemalowywannie w czarna perle albo taki landrynkowy niebieski kolorek jeszcze nie wiem sam do konca
Chłopie to nie jest Viwśwagen, chcesz trzeć podwoziem - zainwestuj w niemca.
Dlaczego ma zainwestować w Niemca? Jego samochód i robi z nim co chce.
Dokładnie, jego wóz i bez sensu są jakieś docinki w stylu kolegi Klakierr.
Pokaż jak auto siedzi na tej glebie.
Po prostu ten "styl" nie pasuje do alfy. Takie moje zdanie. Mozna lekko obnizyc, ale gdzies jest umiar... Moje zdanie, jeszcze raz podkresle
Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 4
nie podwoziem nie podwoziem bo do podwozia to jeszcze jest daleka droga.
- - - Updated - - -
a po za tym to jest tylko -55 nic wielkiego.Wysle zdjecia w Piatek bo bede dopiero w domu.
- - - Updated - - -
jednak cos mam na telu Załącznik 109575Załącznik 109576
Eee, jest spoko, wygląda niewiele niżej niż moje -35 :) Moim zdaniem to taka idealna gleba, jak opona jest równo z nadkolem.
bardzo fajnie wygląda, szkoda tylko że miska i wydech w naszych autach tak nisko :/
No nizej nie bedzie juz tylko do kola.Za tydzien do Gdanska przyjade nia do roboty na warsztat i bedzie przerabianie wydechu.troszke pojdzie w gore to bedzie mozliwosc wlozenia nizzego profilu.:p
Spróbowałbym na twoim miejscu jeszcze osłonę metalową pod silnik, ja u siebie dwa razy wgniotlem miskę, jeżdżąc dynamicznie po Łodzi, miałem sporo szczęścia że nic się nie stało poza klepaniem miski, ale jak masz aluminiowa to już gorzej. Będziesz szurał najwyżej osłoną a nie silnikiem
no bede bede robil i dla tego musze podniesc tlumik a nastepnie pojdzie oslona.naszczescie mam blaszaka :D