Witam,
Od niedawna nie mogę otworzyć bagażnika przyciskiem/logo z tyłu umieszczonym na klapie. Przycisk w kluczyku działa normalnie.
Czy ktoś miał podobny problem? Z góry dzięki za pomoc.
Pozdro,
Printable View
Witam,
Od niedawna nie mogę otworzyć bagażnika przyciskiem/logo z tyłu umieszczonym na klapie. Przycisk w kluczyku działa normalnie.
Czy ktoś miał podobny problem? Z góry dzięki za pomoc.
Pozdro,
Rzadko używałeś i zanieczyszczenia go zablokowały
Czy można w takim razie go samemu spróbować otworzyć i oczyścić czy trzeba dawać do serwisu?
Jak masz takie umiejętności, to nic nie stoi na przeszkodzie.
U mnie przycisk jeszcze działa ale za to logo po trzech latach wygląda jak by miało 10 :(
No i okazało się że padł zamek centralny - nie wiem czy jako konsekwencja problemów z zamkiem w bagażniku czy to dwa oddzielne problemy, ale fakt jest taki, że muszę zostawić otwarty samochód pod blokiem bo projektanci nie przewidzieli możliwości zamknięcia kluczykiem innych drzwi niż kierowcy... Szkoda. W piątek daję do ASO i zobaczymy co dalej.
Ok znalazłem, choć szczerze mówiąc bardziej zakamuflowanego sposobu nie można chyba było wymyśleć. Na usprawiedliwienie powiem, że nikt w szczecińskiej aso nie znał tego sposobu...
Witam
Podbijam temat bo mam identyczny problem - klapa nie otwiera się za pomocą loga. Jedynie na przycisk z pilota.
Czy ktoś poza autorem tematu miał podobny problem i jest w stanie coś doradzić? I czy Carnivore mógłbyś napisać czy rzeczywiście to był problem z centralnym zamkiem? Bo u mnie on sprawuje się bez zarzutu.
a może nim zadasz pytanie wysilisz sie i przeczytasz parę postów poniżej i skorzystasz z wyszukiwarki?
A jest taka mozliwosc ze wogole ten przycisk nie jest otwieralny od nowosci. I tylko z pilota mozna I z przycisku na podsufitce ? Czy to musi dzialac
nastukane z Honor 8
Dodam ze mam AR 159
nastukane z Honor 8
Zawsze był w serii
a może ty się wysilisz i przeczytasz te posty, bo ja przeczytałem i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. A z wyszukiwarki korzystałem, gdybym nie korzystał to bym tego tematu nie znalazł.
Pomieszało CI się coś? to Ty zadałeś pytanie nie ja, ale jakbyś trochę ruszył głową to odp znalazłbyś a tak - rejestrujemy się, wpadamy, zadajemy pytanie - nie dostajemy odp na tacy to foch.
Cóż szukajcie za znajdziecie- jako podpowiedź to przy okazji często pada ogrzewanie szyby, światła przeciwmgielne, zalany mikrostyk w tylnej części logo etc wiec szukaj dalej a nie się jeżysz.
jakiś problem? nim zaczniesz kogoś pouczać zwróć uwagę, że to nowy user to raz, a dwa nie sadzę, że każdy problem z wiązką zna. Pytałeś?
Wiesz dziwne zwyczaje nastały - wpadamy na forum i zamiast poszukać odpowiedzi od razu zadajemy pytanie - prześledź kilka stron ostatnich wpisów - co chwile te same pytania. Kompletny bałagan się robi.
Chwała Bogu, że mamy takich starych i doświadczonych userów jak ty, widać właśnie jak masz dużo ciekawego do przekazania innym.
No i popatrz -2 posty twoje pouczające- może pomożesz nowemu koledze bo tak go w obronę wziąłeś? dobra - wystarczy EOT:D