Czy ktos wymienial te ledy na klapie z tyłu?
Dzis przestały mi świecić z prawej stronie na klapie bagaznika...
Gdzie mozna kupić taka listwe do wymiany i jakie to koszty?
Printable View
Czy ktos wymienial te ledy na klapie z tyłu?
Dzis przestały mi świecić z prawej stronie na klapie bagaznika...
Gdzie mozna kupić taka listwe do wymiany i jakie to koszty?
Sprawdziłeś samo podłączenie? Może same styki zaśniedzialy albo się coś wypięło?
Wysłane z mojego HTC One S
Czytałem gdzieś wcześniej, że komuś się przetarł, czy przyciął kabel. Chyba z dwa takie przypadki na forum były - przeszukaj. Technicznie raczej nie ma możliwości aby diody się przepaliły, czy zużyły po takim czasie. To powinno świecić do końca życia auta.
Wypinalem wczoraj kostke i wpinalem ponownie ale nic nie pomoglo... zerkne jeszcze moze z tym przetarciem, choc tam za duzo tego kabla nie widac :/
Spr instalację, ktoś pisał wcześniej o tym że jest robiona sztywnym drutem, ja już kilka razy naprawiałem nie działające światła
Narazie pomogło psiknięcie w kostke sprayem "super kontakt" i ledy swiecą znowu, zobaczymy na jak długo...
psiukanie jest niezawodne :)
Chyba że tak jak u mnie przetarła się wiązka z lewej strony ale wtedy masz komunikat komputera
a propos ledow tyle ze nie w klapie bagaznika a w dolnej czesci drzwi :)
http://www.youtube.com/watch?v=vvK4BFhovvk
100 zl z allegro albo 20 usd z przesylka to nie jest drogo
robie u siebie jak potwierdze montaz bez rozkrecania drzwi
wrzucilem to raczej jako ciekawostke, gdyby ktos jednak chcial zrobic z julki choinke (a swieta blisko ;)) to widzialem tez listwe ktora rzuca czerwone logo na cala tylna szybe
Na zlocie były trzy zestawy tego jako nagroda za najlepszy dzwięk.
Koledzy super jest te logo Mozecie podac jakiegos linka gdzie to kupic i jak sie to montuje