Siemka ostatnio widzialem alfe na PKL w Kole a juz nie mialem nadziei ze kogos kolwiek ujze na forumowych ramkach:) a alfy jedna na drugiej. Pisac:mad:!!!!!:)
Printable View
Siemka ostatnio widzialem alfe na PKL w Kole a juz nie mialem nadziei ze kogos kolwiek ujze na forumowych ramkach:) a alfy jedna na drugiej. Pisac:mad:!!!!!:)
Bardzo rzadko, ale bywam, bliżej okolic Kłodawy co prawda, ale zawsze.
Jedna furmanka jest To juz cos:) ciekawi mnie ta 147 z kola. Widzialem kilka razy w klodawie alfaholikow ale kontaktu z nimi nie mam
Alfaholików? Poza błękitną GT Kedzi nie widziałem żadnej innej na ramkach.
tak alfaholików:) kiedy będziesz przez Koło jechał?
Najwcześniej będę w tamtych okolicach w weekend przy 11 listopada, można się gdzieś wtedy zjechać.
Ok, to może żeby łatwiej było zaplanować: sobota, 9 listopada, Koło, jakiś mini-spot?
A ja znam takiego jednego kolegę z Koła, Cielakiem zwanego :) co ma Alfę szarą chyba 156...
Cześć KHOCIE ;)
Ja byłam w Kole w miniony łikend więc niestety nie tym razem.
Często jestem w Kole, Alf widziałam kilka, ale generalnie kierowcy nie są w temacie.. ;-)
Dawno mnie nie było, problemy z netem.:) niestety musiałem emigrować na jakiś czas, ale w połowie marca czemu nie,może jakiś spocić.
witam kolegów z okolic koła:) a już straciłem nadzieje że koło będzie na forum...
Ja od czasu do czasu do mechanika jeżdżę do Koło. :-)
Jakby co, to jestem cały tydzień przed wielkanocą w okolicy, można jakiegoś spota zrobić.
Seba76 a masz jakiegoś doprego mechanika godnego polecenia w kole?
witam, koledzy czy jest w Kole lub okolicach (30km) ktoś kto usuwa wgniotki?