Witam , podjedzie ktoś i sprawdzi ? oto nr vin : zar93600000097588 , a to aukcja : http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-2-4...C30755726.html
. Oczywiście z cena sie dogadamy , jeżeli ktoś się na tym dobrze zna . PILNE
Printable View
Witam , podjedzie ktoś i sprawdzi ? oto nr vin : zar93600000097588 , a to aukcja : http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-2-4...C30755726.html
. Oczywiście z cena sie dogadamy , jeżeli ktoś się na tym dobrze zna . PILNE
Wczoraj nie widziałem takich zielonych drzew alfa musi być prawdopodobnie od ok 2 miesięcy w kraju za taką kase i niby nowy samochód powinna się sprzedać 20 razy.Ale sprawdzić jaka jest zawsze warto.
- - - Updated - - -
Wczoraj nie widziałem takich zielonych drzew alfa musi być prawdopodobnie od ok 2 miesięcy w kraju za taką kase i niby nowy samochód powinna się sprzedać 20 razy.Ale sprawdzić jaka jest zawsze warto.
To prawda na zdjęciach krajobraz jest mało jesienny
Rozmawiałem ze sprzedawcą jakiś miesiąc temu...
Wg mnie cena nierealna jak za dobrą 166 z 2.4 175 CV
zdjęcia są na bank rasowane, są wyostrzone do tego stopnia, że nie widać czy progi są lakierowane czy nie, a w poliftach zawsze są
- - - Updated - - -
po za tym chętnie bym poznał opinię kogoś kto po nią pojedzie, jak stan się zgadza z opisem to rozbije bank:P
- - - Updated - - -
po za tym chętnie bym poznał opinię kogoś kto po nią pojedzie, jak stan się zgadza z opisem to rozbije bank:P
skasowałem co przed chwilą napisałem bo pomyliłem auta :)
http://allegro.pl/show_item.php?item=3641662416
w ten egzemplaż sporo kasy zostało wpakowane ale właściciel jednak coś innego i tańzego w eksploatacji
ta felgi na jakioch przyjechala z italii mi cos podpadają. Wzor identyczny jak u mnie z tym , że ja nie mam brembo- pod brembo były podobne jednak nieco inne - jestem chyba jedną z nielicznych osób na forum ktore potrafia je odróżnić. Inna ciekawostka to polifty mialy chyba seryjnie brembo ?????
GDzie sa te zaciski ja sie qwa pytam? Ograbiona musiała być. Widac ewidentnie na fotach z 18 zoll ze sa tam zwykle bendixy. :sarcastic:
w poliftowych klekotach brembo chyba było w 20V 175ps a ta z ogłoszenia ma 150ps więc może nikt nic nie kombinował?
Felgi 16 sa z przedlifta ewidentnie. Nie widziałem jeszcze polifta na tej feldze- dflatego rzuciło mi sie to w oczy. No ale niech sie inni wypowiedza. Być może jest tak jak mówisz dawid- nie mówię, że nie. Dobrze było by gdzieś to podejrzeć na innym aucie
To nieco inny wzór:D Ty też nie umiesz ich odróżnić:D 2,4 JTD i 2.0 TS miałt ten wzór tylko. V6 miały nalesniki nieco inne ( nie mówie tu o polerowanych tylko o zwykłych) było o tym pisane kiedys na forum i chyba tylko ja i Alfista umiemy odróżnic fele naleśniki od JTD i Ts od tych z wersji V6 :sarcastic: Dla reszty naleśnik to naleśnik a uwierz mi , że te z JTD za cjiny Ci na brembo nie wejdą:D
prosze mi tu nie imputować...:P wiem, że te pod brembo są trochę bardziej wypukłe w górnej części a po środku wklęsłe a te zwykłe po środku wypukłe tak jakby :P Ale na zdjęciu fakt ciężko to poznac zresztą aż tak sie nie przyglądam na zwykłe 16 cali....
po lifcie w kwestii brembo nic się nie zmieniło o tyle że 2.4 20v je dostał ,reszta dalej miała zwykłe zaciski