Witam wszystkich. poszukuję naklejki z logiem alfaholików, chodzi mi o małe naklejki na przedni błotnik za przednie koło. Jak ktoś ma jakieś namiary na takowe to proszę o jakieś namiary. Pozdrowienia wszystkich.
Printable View
Witam wszystkich. poszukuję naklejki z logiem alfaholików, chodzi mi o małe naklejki na przedni błotnik za przednie koło. Jak ktoś ma jakieś namiary na takowe to proszę o jakieś namiary. Pozdrowienia wszystkich.
Podpinam się, byłbym wdzięczny za każde info na temat naklejek.
Piszcie do Tomka--> www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/6023.html, on ogarnia temat naklejek na forum :D
:) http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...-naklejki.html
Tylko że ten kolega nie odpisuję a ostatnio aktywny był 07-12-2013 12:17. Też szukam naklejek, powinniśmy zrobić większy nakład i wstawić je w sklep żeby móc kupić na przykład z ramkami albo coś.
Odświeżam temat, ma ktoś naklejki ?
Jak ktoś chce naklejki to na mam pliki graficzne do druku, zainteresowane osoby proszę pisać do mnie na PW, mogę wysłać plik z którym wystarczy pójść do agencji reklamowej/drukarni i powinni wydrukować w dowolnej ilości i wielkości :)
A jest ktoś na forum, kto oprócz Tomka zajmuje się drukiem naklejek itp? Pytam, bo ostatnio Tomek jakby odpuścił temat...
Pozdrawiam.
- Rafał
Podłączam się, kupiłbym takie cudeńka :)
A w domu nie możecie sobie wydrukować?
radze ignorować koleżkę bo nie wiem czy on tylko udaje głupiego czy....
... no sorry ale proponować wydruk naklejki na drukarce w domu hehe :D
a jak sobie potem tą naklejkę z napisem wytnę żeby estetycznie wyszło? domowe drukarki raczej nie wycinają druku laserowo, profesjonalne w drukarni tak.
Ja też poproszę. Będę wdzięczny
W sprawie plików do druku piszcie do mnie na PW podając od razu email a każdemu plik wyślę :)
O de mnie poszło na PW
- - - Updated - - -
Do mnie doszło.
Dzięki
i to wszystko prze zemnie :D
no co :D nie świadomie zrobiłem wam roboty :D. bo chciałem mieć ładnie obklejoną alfę. już dzwoniłem żeby zrobić nakład zastanawiam się nad kolorami :P
Poproszę !
czyli odpuszczać temat z naklejkami ?. Bo ja mam możliwość 15 na 15 w dobrej cenie klejone od zewnątrz
chyba że ktoś taki dogada sie z administracją, do każdej naklejki dołoży małą marże która pójdzie na klub i wtedy można sprzedawać oficjalnie w dziale Sklep z naszego klubowego polecenia :)
e5nio przedstaw mi na PW ofertę to pomyślimy bo nie ukrywam że przydały by sie oficjalne naklejki klubowe ale ja osobiście nie mam czasu tego prowadzić, i tak już mam sporo spraw na głowie związanych ze sklepem i innymi gadżetami klubowymi :)
pw poszło do ciebie flatbet :)
Wtedy można by do kompletu dołożyć np. forumowe naklejki na dekielki: :P
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2014/02/34.jpg
Ehh.... chyba ładniejsze są ricambi originali :P
Byłaby szansa zrobienia naklejki nr3 w kolorze złotym?
ktora bylaby najlepsza na ramki? ;) latwiej mi sprowadzic najlejki niz ramke ;)
ktora rozmiarowo bylaby najlepsza? sorry za glupie pytania ale nie mam teraz opcji zmierzenia ramki :(
wg mnie jedyna która by się moooooże na ramce zmieściła to napis Alfaholicy w opcji mniejszej, wysokiej na 2.5cm ale i tu nie mam pewności bo nie wiem czy listewka ramki klubowej z nadrukiem jest szeroka aż na 2.5cm, też nie mam jak teraz zmierzyć bom w pracy :P
hmm nie rób ramki najlepiej wcale, im mniejsza ramka tym lepiej!
ok sprawdzilem wymiary na necie ;) jestem zdecydowany na 2X nr 3. Mozna zaplacic paypalem albo czyms takim? ile wynosi wysylka do Irlandii zwyklym listem?
Czy naklejkę numer 6 (http://oi58.tinypic.com/20u5xkn.jpg) można dostać w innych kolorach jak podane na projekcie? tzn. sam napis Alfa Romeo chciałbym w kolorze białym. Jest taka możliwość? :)
pozdrawiam :)