-
Alfa 159 gdzie kupic
Siemka! Nastawiam sie na wiosenna zmiane ze 156 na 159 Q4 JTD, ogolnie interesuja mnie wasze porady gdzie kupic, w PL, czy lepiej sprowadzic, jesli tak to skad? i ile wedlug was wynosi cena nie z kosmosu, zaznacze ze chodzi mi o model bez wad seryjnych(chyba o dolocie czytalem)... z gory dzieki
-
Za ladna sztuke trzeba zaplacic ok. 42-45tys (po oplatach w Polsce, legalnie przywieziona) z przebiegiem ok. 100km z poczatku produkcji 2007.
-
szczerze ostatnio znalezc nie moglem, same kombii, i powyzej 50tys widzialem... a po ktorym roku te doloty nie byly wadlwe?
-
po lifcie w 2008. jak znajdziesz ładną to kupuj przedliftową a kolektor zrobi Ci mechanior i z głowy :)
-
wejdz na mobile.de
poszukaj auta
zadzwon do wlasciela, upewnij sie ze to nie Turas
jedz po auto z kims
kup
Enjoy
-
szukalem na mobile.de, ale q4 JTD jest mega malo... wgl co myslicie, lepiej kupic 150 1.9 czy 2.4 q4?
-
Poszukaj w dziale 159 lub tunig, znajdziesz lekturę na parę dni odnośnie tego dylematu a także kombinacji tuningu tych jednostek :P
Pytanie z gatunku na które sam sobie musisz odpowiedzieć po lekturze forum ;)
-
-
znaczy sie czytalem odnosnie tego, i jedna sa 2.4, inni znowu za 1,9 i zeby podkrecic;p ale w q4 ciagnie ten naped i dzwiek;p
-
W Milano, w jednym z salonowych komisów stoi poliftowa 2.4 Q4 z symbolicznym przebiegiem - wyjściowo 15kE.
-
-
-
no pewnie w czasie gdy bede mial na to kase to juz autka nie bedzie... a skad masz takie info?
-
Cytat:
Napisał
grzesk
Mediolan,Italia
wiem, ze Mediolan, myslalem ze gosc nie wie, ze to Mediolan, wiec pisze Milano, z włoska:) To sie zdarza.