Witajcie, Panie i Panowie może by coś zorganizował w Niedziele tzn 10.11.13, jakiegoś małego spocika. Potem może mały wypad na kawkę lub cos innego do Soprano, pogadałby, pośmiał :) Pod arena byśmy się zjechali a potem grupa do Soprano pojechali :)
Printable View
Witajcie, Panie i Panowie może by coś zorganizował w Niedziele tzn 10.11.13, jakiegoś małego spocika. Potem może mały wypad na kawkę lub cos innego do Soprano, pogadałby, pośmiał :) Pod arena byśmy się zjechali a potem grupa do Soprano pojechali :)
Mozna cos o tym pomyslec ;) akurat mam wtedy wolne od studiów ;)
no to 14.00 ( z racji tego ze szybciej robi sie ciemno)
Parking koło Areny.
Panowie postarajcie sie bo niedługo więcej Belli bedzie mozna u mnie pod domem zobaczyc jak w sanoku na spocie:P niech bedzie nas wiecej jak 4 ...
To ja też się pisze...:)
No to kto bedzie jutro?
pisac!
Moze i ja sie zjawie goscinnie. Mam jutro jechac po tesciow wiec kto wie moze Was odwiedze, jesli mozna oczywiscie ;-) Poki co czekam za telefonem z potwierdzeniem wyjazdu.
Pozdrawiam
Oczywiscie kazda Bella mile widziana, nawet powiedziałbym ze obowiązkowo;)
to ja jutro o 14 bede pod areną ;D potem jedziemy napic sie jakiej kawki do Soprano?:)
W takim razie dziekuje za zaproszenie;-) Ogarniam temat z tesciami i jesli wszystko pojdzie po mojej mysli to widzimy sie jutro;-)
Pozdrawiam
ja jakby sie udało ze siostra bedzie jechac do Sanoka to wpadł bym dwoma 159 ;P ale raczej bede jedna;P
Tak mozemy podjechac potem;P
To Panowie i może Panie :) o 14:00 godzinie pod Areną Sanok zlocik, a potem wyjazd z pod Areny do Sporano na kawke lub herbatke jak kto woli :) Mój numer kontaktowy jak by ktoś nie wiedział jak trafić pod arene to: 512152750 :) Pozdrawiam i do zobaczenia jutro :)
Dawać Panowie więcej zdjęć...:)
Witam!Gratuluję kolegom z Sanoka spociku.Podobne male spotkanka mamy w Rzeszowie więc może kiedyś zrobimy coś razem?Często się spotykacie?Pozdrawiam Tomasz
Mozemy cos zrobic w połowie drogi;)
Ja proponuje pod górką w Niebylcu...
Ja nie widzę takiego problemu :) zebrać sie np: Orlen na Dąbrówce i pojechać grupą do baraków pod Górę Niebylecką:) najelpiej przed sniegiem, bo jak sniegiem sypnie to ja sie tam nie dostane bo w zimie samochodzik stoi w garażu :)
WITAM!Chętnie przyjadę .Kiedy ...?
Jak jutro to sie pisze rowniez!
Sory Panowie i Panie jutro sprawy rodzinne mi wypadły.
Halo... Gdzie się podziali sanoccy Alfaholicy??? :)
Kłaniam się :D jestem, ale dawno tutaj nie zaglądałem xD
Ja też witam :)
Ostatnio cisza w eterze, myślałem że już powoli wymierają Alfaholicy w Sanoku...:) Ale miło słyszeć, że jest odzew - myślę, że trochę nas zima zmroziła...
Witam!Czekam aż sie zorganizujecie na spocik w Sanoku bo chętnie Was odwiedzimy z Rzeszowa.Pozdrawiam Tomasz
Jesli bede miał wolne tez sie pisze chetnie sie wybiore z rodzinka :D
Myślę ze jak się ociepli, to można będzie coś zorganizować :) W przyszłą niedzielę bede w Rzeszowie nie wiecie czy coś się szykuję bo bym wpadł do kolegów Alfaholików z Rzeszowa :)
No chłopaki, ja czekam na zaproszenie :D Udało się w 5ciu spotkać w Jaśle, to może zbierzemy się jakąś grupką i odwiedzimy Sanok :)
Proponuję 15 marca. Jak są chętni to proszę wpisywać się poniżej. Zobaczymy, czy uda się coś zorganizować...
słuchajcie moze do wtedy ogarne GT to bym sie zjawił ;D ale najlepiej jakby to był 16marca ;D
Witajcie, mi każdy termin odpowiada więc czy to 15 czy 16 dla mnie nie ma znaczenia :)
1. deka07
2. motodoktor1
3. Sebcia90
4. prosimy chętnych o dopisanie się i propozycje terminu 15, czy 16? LukeMazur, arekgr???
ja zalezy bo nie mam autka jeszcze ;D
Łukasz co to teraz na GT Cię naszło ??