Witam.Jest organizowany jakiś zlot w najbliższym czasie we Wrocławiu lub w okolicach?
Printable View
Witam.Jest organizowany jakiś zlot w najbliższym czasie we Wrocławiu lub w okolicach?
We w zimie to raczej słabo ALe możę na lato coś się urodzi.
W sumie to coś by się przydało puki śnieg nie spadł.
Kiedyś i w zimie się organizowały ... np. w Bystrzycy Kłodzkiej.
Wystarczy mieć kogoś, kto chciałby coś zorganizować... jakiś weekendowy... 2-3 dni :D
- - - Updated - - -
Nawet jak i śnieg spadnie, to bym się wybrał ... choć AR teraz nie mam :) Ale w 'swojskim' gronie bym się pobawił :D
Szybciej spoty, żeby pogadać co przez zimię zrobić i ustalić mniej więcej plan na wiosnę. Na które zloty się wybrać. Jeżeli ktoś z okolić Wrocławia, to zapraszamy do Nas do Oławy :) Wszystkich mile widzimy, bo chcemy trochę ruszyć z kopyta, jeżeli chodzi o zloty na sezon 2014. Mieliśmy spot w sobotę. Już jest pare wstępnych planów, planujemy jakiś spot mikołajkowy :)
Dokładnie. Najpierw trzeba się spotkać i przedstawić wszystkie pomysły i propozycje na większy zlot. A spot mikołajkowy to świetna inicjatywa bo wiele możemy na nim omówić i poznać się.
Chyba za mało chętnych będzie :P
Jeśli tylko nie będę miał jakichś obowiązków domowych, to na spot mikołajkowy chętnie się wybiorę. Piszcie tylko kiedy i gdzie i spotkamy się aby porozmawiać jakie to mamy fajne i bezawaryjne samochody:D
też chętnie bym podjechał :) mikołajki są w piątek, więc może sobota lub niedziela po nich ? karolinka ?
sobota siódmy grudnia jest jak najbardziej optymalnym terminem, takie przynajmniej jest moje zdanie. Jeśli nikt nie ma zastrzeżeń to ja jestem za siódmym grudnia. Co do godziny to jestem otwarty;). A awaryjny to może być niemiecki szmelc:P, Alfa może mieć tylko chwile słabości :rolleyes:.
To już działamy.
7.12.2013 godzina i miejsce do ustalenia. Gdzie większości pasuje :)
a ja to chyba działy pomyliłem przez te zmiany :D
Mi pasuje najbardziej Świdnica:D ale pewnie będę w mniejszości, więc się dostosuję do reszty.
No Świdnica by mi też pasowała chyba, że macie coś bliżej Wałbrzycha ? :D
Tez chetnie bym wpadl:) Oczywiscie jesli mowa o rejonach dolnegoslaska... :D (na wiosne lepiej, bo sloneczko wiosenne+wosk= bajer:D ) huehue. Pozdro
czosnek to daj znać, że będziesz chciał zrobić POLISH na swoim lakierze to coś zadziałamy, bo się tym zajmuję ;)
dobra na razie ogarnijmy tego 7-ego :P gdzie i na którą ? :D
Kurcze Gracekk trochę daleko masz :(
Nie ogarniam za bardzo.... To gdzie ten spot? Bo raczej zlot to nie będzie. Tylko tak czytam drugi raz i nie wiem gdzie ostatecznie to się odbędzie. Wałbrzych? Świdnica? Opole? A może Wrocław? Spory rozrzut :) Przydało by się pogadać o czymś grubszym bo w tym roku to nędza ze zlotami jak cholera.....
Tak nędznie Marku to dawno nie było. Mówię o takich 2-3 dniowych zlocikach lokalnych.
Właśnie o taki chodzi. Nie tam podpieranie łokciami tylko żeby spotkać się w większym gronie przy większej ilości napoi :)
Drodzy państwo, zimowa pora to kiepski pomysł na większy zlot, mają sens tylko spoty lokalne. Co do większych zlotów to mam myśl żeby ogarnąć się i pojechać sporym gronem na zlot na początku przyszłego roku w Bruntalu w Czechach. Będzie ciekawie i wyprawa naprawdę może przynieść sporo radości i satysfakcji nam wszystkim. W tym roku tylko lokalniaki damy radę zrealizować chyba że zaliczymy Wrocław pod milenijnym naprawdę wszyscy z dolnego śląska jakoś słusznie się dogadując. Naprawdę najbardziej zapalczywi klubowicze dadzą radę spotkać się jeszcze w tym roku. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji na temat spotkania.
Ja też proponuje Wrocław :) Pod milenijnym w większym gronie w jakąś sobote.
Patrząc na ilość dni pozostałych do siódmego oraz aktywność w temacie to raczej będzie padaczka :P
Może wszyscy tylko obserwują temat? Proponuję podać jakieś konkretne miejsce na zlot. Przy obecnych wiatrach plener (czyli pod wcześniej wspomnianym mostem millenijnym) raczej odpada. Według mnie lepiej będzie się spotkać w jakimś barze/pizzerii, co by można się było czegoś napić i zjeść. Jeśli nie będzie sprzeciwu, to ja mogę zaproponować bar w Świdnicy nad zalewem (dawniej było kilka spotkań Alfaholików pod Alexem) lub jeśli będziecie chcieli zjeść pizzę to proponuję pizzerię AgaDare. Jeśli Wrocławiaków będzie dużo, to możemy podjechać do Wrocławia, ale tam już proponujcie jakieś miejsca, bo nie przychodzi mi na myśl żadna dobra pizzeria z w miarę dobrym parkingiem. Wpisujcie pomysły, to może ustalimy jakiś kompromis.
Dobre i sprawdzone miejsce :)
A to nawet nie wiem gdzie jest. Trzeba będzie wygooglać :)
Ewentualnie, żeby ułatwić dojazd Wrocławiakom, można się umówić na MC'Donaldzie :)
Ja niestety do Wrocławia nie pojadę. Muszę być w Świdnicy popołudniu.
No to koledzy i koleżanki piszcie, umawiajcie się, bo czasu już mało zostało. Może jakieś propozycje godziny? Najlepiej dla mnie byłoby po obiedzie. 16:00? Nie wiem, czy to nie za późno?
No i urodziło się coś? Czy jednak temat spalił na panewce? ;)
Spalił na panewce (Na forum Alfy to powiedzenie bardzo pasuje:P)
Wiem, wiem :P Celowo tak napisałem :)
No to może jakiś mniejszy spocik w świdnickim gronie pod koniec tygodnia?
w tym tygodniu mam niepasujące drugie zmiany, w sobote "chyba" pracująca, ale niedziela wolna;> więc ja jestem za
Ma być ładna pogoda to i ja zajadę. Albo można gdzieś potem na pizze wyskoczyć, kiedyś był taki spot że pojechaliśmy do Młyna Świdnickiego na pizzę, tam mają duży parking to i ładne zdjęcie wyszło :)
Oj Paweł, kiedy to było. Nikt tego nie pamięta ;-)
To co Panowie? Niedziela? :) Godzina jakaś taka, żeby jeszcze światła trochę było.
Mnie jest wszystko jedno o której, byle nie jakoś strasznie późno ;)
Aha... Jakby ktoś posiadał ramki pod tablicę sztuk dwie, to chętnie zakupię :)
mi niedziela pasi;] trzeba będzie tylko alfine wymyć... no niestety czarny lakier ma tą wadę że cały syf widać jak na dłoni