Czy ktoś ma w planach zamawianie forumowych ramek do tablic ? Moglibyśmy zamówić wspólnie, dzieląc koszty przesyłki. Pozdrawiam !
Printable View
Czy ktoś ma w planach zamawianie forumowych ramek do tablic ? Moglibyśmy zamówić wspólnie, dzieląc koszty przesyłki. Pozdrawiam !
ja chcę zamówić, i naklejki też kiedy będziesz zamawiać ?
Naklejki Panowie to możemy sobie na miejscu zrobić...nawet z dopiskiem podkarpacie w stylu takim jak mamy na koszulkach.
Podepne sie pod temat, ktos moze mysli nad zamawianiem ramek z okolic Debicy?? Chetnie bym dołączyl;)
xaxvix ja kupie, ale jestem z Rzeszowa
my tez sie piszemy
na naklejki jestem chetny tylko kto je zrobi??Słowik masz jakas wizje tego??xaxvix koledzy z Rzeszowa zamowia ramki, a Ty jak bedziesz w Rz to sobie odbierzesz.Przelej ktoremus koledze kase i nawet jak nie jezdzisz do Rz to ja Ci kiedys odbiore
Jaka cena?;)
5,99 za ramke + przesyłka każy się składa po te parę groszy
Komu trzeba przelew zrobic?;)
czekajmy na daniello czy oni biorą bo nic nie piszą :P, nie wiem komu kto się tym zajmie ja , daniello ty ? :P obojętne (trzeba zliczyć ludu kto i ile bierze ramek i podzielić przesyłkę na ilość ludu :P )
Czesc proponuje abys ty sie tym zajął straszne zamieszanie mamy ostatnio
jeżeli będzięcie zamawiać jakieś fajne naklejeczki z dopiskiem podkarpacie to tez się pisze :)
Czy temat wspólnego zamawiania ramek aktualny?
Sent from my Lumia 720 using Tapatalk
Właśnie co z tymi ramkami??
są chętni i nie ma ich i tak w koło :D
to trzeba zrobic jakąs liste chętnych i zamawiać
Trochę długo to trwa, ja zamówiłem tydzień temu i jeszcze nie dotarły:eek:
ja czekałem 3 tygodnie
To ja mam trochę więcej szczęścia. Już mam, co prawda po prawie dwóch:P
Oczywiście już zamontowane
Witam czy ktos chętny na zamówienie ramek :D?
Jestem chętny na zamówienie ramek klubowych :) jakby ktoś zamawiał proszę dopisać mnie do listy zamówień, 2 ramki = 1 para. Proszę o info na PW w razie czego :)
jak ktos jeszcze chetny to pisac i jutro zamawiam :D
Hej, jak jeszcze nie zamówiłeś to ja też się piszę na rameczki.
Zamówiłeś już? Bo też jestem chętny na jedną parę ;)
jeszcze nie :D w sobote mam wolne i zamawiam takze zastanawiac sie :)
Witam. Jeśli sprawa aktualna zamawiam ramki 2 szt = 1 komplet. Na PW proszę o konkretne info.
Pozdrawiam :)
Lista chętnych z maja :)
Lo Ki z 11.05
arteg83 z 12.05
rafal727 z 14.05
Jendker z 16.05
kogoś pominąłem?
Zamówiłeś już? :) Jeśli nie, to się dopisuje.
teraz bede zamawial czyli w sumie 14 ramek :) jesli jest opcja biore za pobraniem pozniej rozłożymy koszty ;P
Kasę wolisz przy odbiorze ramek czy może teraz przelać? ;)
forme platnosci to juz jak kto woli :)
kot159 - możesz mi wysłać swój nr tel kom na PW ?? bo ja odbiorę ramki jak będę mieć wolny czas. Podjechałbym wtedy do Ciebie.
Napisz tutaj ile wyniosła cała operacja, a na priva podeślij mi numer konta.
Aha, 14 ramek, czyli dla 7 osób zamawiałeś?
Zamówiłeś już? Jak nie to mógłbyś zamówić mi kubek?