O CO KAMAN JESTEM WQRW... było spoko a tera o co biega?
gdzie nasze zacne forum?
MAŁOPOLSKA I GÓRNY ŚLĄSK?
niech zmienią polska centralna na STOLICA I OKOLICE
jak dla mnie to nie ferr
Printable View
O CO KAMAN JESTEM WQRW... było spoko a tera o co biega?
gdzie nasze zacne forum?
MAŁOPOLSKA I GÓRNY ŚLĄSK?
niech zmienią polska centralna na STOLICA I OKOLICE
jak dla mnie to nie ferr
Mnie też się to nie podoba. Mam wielu kolegów w małopolsce, a teraz zostaliśmy rozdzieleni. Żeby zobaczyć co u nich słychać będę musiał wchodzić na oddzielne forum. Śląsk z Małopolską był od zawsze i nikomu to nie przeszkadzało.
podzwoniłem po znajomych i nikomu to się nie podoba
zawsze my sie razem integrowali a teraz nam rozwód zrobili
Ide sie opić bo mnie szlak trawia
komus sie nudzi, podobnie jak z nowym mbankiem/allegro, jest dobrze to na cholere zmieniać?
Panowie - teraz wam zle
Wczesniej innym bylo zle
Bo np co mialo Zakopane do Gliwic ?
Ano kurde nic i dla tego juz dawno temu byly dyskusje w dziale org
Z tamtych dyakusji wynikalo ze jednak takie laczenie zakopca.z np gliwicami czy katowicami jest dziwne
Trzeba bylo wtedy dyskutowac i podawac swoje argumenty
Tak jak bocian piszę, mnie takie rozłączenie też pasuje bo jest mniejszy śmietnik (bo co mnie interesuje, że ktoś pyta o blacharza w krakowie itd) ,a otworzyć sobie dwa działy w zakładkach to taki duży problem nie jest więc bez przesady :D
ADAŚ nie pitul bo nie raz jest temat orszak lub sosina i wspólnie z krakusami spotykalismy się
a taki rozdział to jak rasizm
po co ulepszać to co jest dobre
- - - Updated - - -
akurat jest kilka osób mieszkających na granicy województw KOL KCH
i blacharz czy lakiernik albo tani sklep nas interesuje
KATEGORYCZNIE JESTEM PRZECIW
Napisalem raz i konkretnie - byly dyskusje organizacyjne - nie bylo wpisow to jest jak jest i koniec
Nie glosowales - nie oceniaj wynikow
Tyle mam do napisania
Jak dla kogos problem napisac dwa tematy w obu dzialach - no przykro mi
Bywa
A co do rasizmu itp - ja to bym nawet wolal miec dzial Zagłębie a nie wspolnie z woj slaskim bo slask do dabrowy czy sosnowca ma sie jak zakopane do gliwic a nawet jeszcze bardziej :cool:
No ale niech bedzie jak jest - wytrzymam :p
Jak już pisałem :) Otworzyć sobie dwie zakładki to nie jest problem :)
A dla większości akurat taki "podział" jest lepszy bo Śląsk i Małopolskie to są najaktywniejsze działy i często jest duży śmietnik i ciekawe tematy szybko giną
Ja tam standardowo będę sobie otwierał dział Śląsk i Małopolska i tyle :)
Nie bylo glosowania ale byly dyskusje i przemyslenia itp
Kazdy mogl zabrac glos
Co zostalo ?
Trwaja jeszcze przenoszenia tematow wiec jeszcze poczekaj na oceny co zostalo a co nie
Jak dla mnie rozdzielenie Małopolski od Śląska jest jak najbardziej dobrym pomysłem!
Wg mnie tez bo mamy tu na tyle aktywne grupy i ludzi ze czesto jak pisal izane temat wazny dla krk ginie w pierdolach o slasku albo temat wazny dla katowic ginie w pierdolach o krk
Ja tylko chciałem zauważyć, że nic nie zostało usunięte tylko podział został zrobiony i to po długim oczekiwaniu, przemyśleniach i głosowaniu. Każde województwo ma swój dział więc nie widzę tutaj żadnej niesprawiedliwości.
- - - Updated - - -
Chociażby tutaj: http://www.forum.alfaholicy.org/sprawy_organizacyjne/91795-reorganizacja_dzialow_regionalnych.html
milcz gorcku jeden
jak dostajesz linka konkretnego to sie czepiasz ??
tak to jest jak sie nie wnika w temat o "swoim" forum
chocby pogorszyło - to na prośbę ludzi i tyle
trza było brać udział w dyskusji i "głosowaniu" a nie budzić się już po i pisać że "mi nie pasuje"
:jester:
a jo i tak mom na to wyebane :lol:
z naszego regionu tylko Bocian i Izane
a kolega Rafał był przeciw
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...er-offline.pngViPRomeoPokaż na mapiehttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...tation_pos.pnghttp://www.forum.alfaholicy.org/cust...avatar22_1.gif
http://www.forum.alfaholicy.org/images/icons/icon1.png
Zrobiłem eksperyment - poprosiłem kilkoru niezwiazanym z forum osobom znależć przez tel. informacje w róznych działach i tylko 1 osoba na 6 miała problem ze znalezieniem tematu w " nasze belle" reszta ok. I usłyszałem ze Nasze forum jest przejżyste a nie to co ford czy chevi. Jestem za dotychczasowym wyglądem.
P.S. od 2005r przeżyłem już kilkanaście zmian i terazniejsza sie najbardziej sprawdziła.
Ajdacho ino Ty buczysz :D
Ankieta też pokazała, że znaczna większość ludzi woli podział :) Więc jakby wszyscy brali w niej udział, nawet z naszego Województwa to i tak "statystycznie" wyszło by na to samo. A statystyki Pan nie zmieniaj :D
Tak więc jak na moje i wielu innych jest teraz gicior :) i tak już zostanie :)
Na dodatek jak już wspominałem 2 razy, nie widzę problemu otworzyć sobie dział Małopolska i poczytać oraz Śląsk :) też mi wielki problem.... ;)
ja wolałem po staremu...
zróbmy nowe głosowanie, a nie jakieś głosowanie uj wie gdzie ukryte zamiast w rożdziale najbardziej zainteresowanym...
to tak jakby w dziale 33/164 zagłosować czy nie połączyć 147/156/166/GT z Gtv/Gtv Spider!!
Hehe fajnie się Was czyta:)
Jak widać kolega z Lubina nie ma problemu żeby znaleźć w dziale regionalnym temat i się w nim wypowiedzieć:) A chłopaki z Małopolski jeszcze nie próbowali a już wiedzą:P
A mie to lotto i cmoknijta mie w pompe :p
Zresztą o czym dyskusja :D
Co by nie zrobili to będzie źle.... :D
Postanowione, zrobione, cmoknijta bociana w pompa :D
Z całą pewnością nie jestem atencjuszem którego każdy musi znać, tylko normalnym użytkownikiem forum i mam prawo się wypowiadać. Gdyby Twoja pycha nie przysłaniała Ci wzroku, pewnie byś zauważył że temat brzmi "Małopolska i górny śląsk", a nie "TYLKO DLA ORTODOKSYJNYCH ŚLĄZAKÓW, MAŁOPOLANOM WSTĘP WZBRONIONY".
Dobrze napisane.
Też uważam że rozdzielenie to dobry pomysł to po pierwsze. Po wtóre to temat/dyskusja/propozycje rozdzielenia toczą się już od ok. roku jak pamiętam.
Myśle że Ajdacho troche poniosły emocje- wszystko wokoło się zmienia, trzeba się zaadaptować.
Ja tam Ajdacho rozumiem. Gdyby mi rozdzielili śląsk i podbeskiedzie na dwa osobne fora regionalne i musiałbym otwierać dwie zakładki, to by mnie chyba….
http://img543.imageshack.us/img543/7283/a0sb.png
…zalała :D:D:D
Jeszcze sie taki nie urodzil ...
I tak dalej i tak dalej
:cool:
Ja głosowałem w ankiecie i byłem na TAK! i co teraz?
A może te 96 osób co było na tak to było ze Śląska i chciało się w końcu uwolnić od Krakowa, Tarnowa, Nowego Sącza i Zakopanego...
Możemy tak długo... ale to i tak nic nie zmieni. Decyzja zapadła.
A MOZE TAK JAKIS SPOCIK MIKOŁAJKOWY BY SIE ZORGANIZOWAŁO ????taka mała tylko sugestja :)
Połączyć z dolnym śląskiem :cool:, a najlepiej rozdzielić fora regionalne na każdego użytkownika. Będzie można każdemu się wpisywać "widziałem cię". :)
A osobiście to mnie tylko interesuje śląsk oraz wrocek i nikomu nie można dogodzić w pełni.