Koledzy mimo chęci wielu z Was zrezygnowało w ostatnich kilku dniach. Rozumiem iż spotkanie należy przełożyć. Myślę iz następne zaplanujemy z duzym wyprzedzeniem
pozdrawiam
Printable View
Koledzy mimo chęci wielu z Was zrezygnowało w ostatnich kilku dniach. Rozumiem iż spotkanie należy przełożyć. Myślę iz następne zaplanujemy z duzym wyprzedzeniem
pozdrawiam
U mnie termin odpada
Może się przypałętam ;)
w sumie to byłby mój pierwszy bo od nie dawna mam swoją Belle Ale jak coś to mnie możecie dopisać;DDD
czesto przesiaduje w B-B więc jestem za hehe
Teraz tylko trzeba ustalić miesce spotkania.
Cześć.
Jeśli nie będe w pracy to się pojawię. Bartek, popraw tą datę na 2009.
Co do miejsca spotkania jestem otwarty na propozycje;DDD
jeżeli nie będę musiał jechać do roboty to wpadnę w końcu 100km to dużo nie jest
Postaram się pocelować, żeby byc w tym terminie w Bielsku.
Ale pokombinujmy coś, żeby nie skończyło się na staniu przy samochodach i marznięciu.
Ktoś ma pomysł na jakąś atrakcję :?:
zawsze można wyskoczyć na kręgle;DDDD
Koledzy rozumiem iż każdy gdzieś pracuje ( także w soboty ), niektórzy muszą dojechać. Aby wszystko zaczeło mieć rączki i nogi proponuje powoli tworzyć listę osób którzy się pojawią lub chcą się pojawić. jezeli ktoś w ostatnim momencie się wycofa nikt nie będzie miał do nikogo pretensji. Proponuje aby zgłoszenia przesyłać na mój email, ja powoli będę tworzył liste uczestników. Co do miejsca czekam na propozycje.
pozdrawiam
Może te kręgle rzeczywiście nie są złym pomysłem.
Tylko nieh ktoś zarezerwuje tor albo dwa.
A potem może do jakiejś knajpy na obiad skoczyć..
Chyba, że będą warunki i ktoś ma namiary na jakiś fajny plac to mozna by się poślizgać.
Witam
Lista pomału się zapełnia. Koledzy być może macie kontakt z innymi wiec proszę puście informcję o spocie.
Pozdrawiam
Niestety ja muszę się wykreślić.Cytat:
Napisał Bartosz
Nie dam rady dotrzeć już 31.01 do BB. Będę w Bielsku 2 dni później.. :roll: