Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki AR 156 mk.1 RZ74**A na klubowych ramkach upolowanej dzisiaj koło południa na hetmańskiej :)
Printable View
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki AR 156 mk.1 RZ74**A na klubowych ramkach upolowanej dzisiaj koło południa na hetmańskiej :)
dobry temat, juz kiedys myslalem dlaczego go nie ma w naszym regionalnym dziale skoro sprawnie funkcjonuje w innych:)
ja tez pozdrawiam kolege w czarnej 156 z rejestracja RJS...nie znam ale pomachalismy sobie :D
Dzisiaj widziałem AR na Batorego stała 156 FL Rz ***** granatowa 1.6 T spark i kilka jeszcze innych którzy dzisiaj jeździli po Rzeszowie.Także pozdrawiam wszystkich których widziałem i widzieli moją AR 156 czarną też na Batorego.
Kto mi dzis mrugal po 19 przy wylocie z Debicy na Mielec? Bylem zagadany przez tel i odmrugalem ale awaryjkami dopiero. Ciemno szara 156 nie zauwazylem jakie blachy :)
wczoraj na podkarpackiej widzialem zielona 166 RZE :D wpuscila mnie jak chcialem wbic na prawy pas:D
w Jasle pod Trans-Wiertem znowu widzialem fajna srebrna 166
ja widziałem 164 w okolicach Przecławia .
Inna, srebrna 164 jest w Krośnie przy rynku, a jeszcze inną 164 widziałem przy Chorkówce pod szkołą.
ja widzialem srebrna 166 kilka razy juz stala ciut wyzej niz mieszkam
nie wiem czy moge podac nr rej;d ale fajny byl RZ 6116A czy jakos tak:D
pozdro dla kierownika srebrnej 166 RSR ktory za mna jechal dzis z Tarnowa do Pilzna,
pozdro dla kierownika zielonej 156 na trasie boguchwała - rzeszów -- pomachane, pomrugane - full wypas pełen serwis ;)
dzisaj wieczorem widzialem stara alfa spider na amerykanskich numerach
kolo ronda pobitno
ja w niedziele widziałem piękna czarną 166 na blachach szwajcarskich jeśli się nie mylę.
Stała blisko domu w Kołaczycach jak z głównej drogi skręca się na boisko.
Pozdrowienia dla upolowanej dzisiaj AR 156 mk.1 przed godzina 9:00 :)
Miała chyba klubowe ramki, ale jakoś tak byłem zaspany i żadnych więcej informacji o niej nie pamiętam :D
Wczoraj na trasie Tarnobrzeg-Rzeszów-Rymanów-Krosno-Bóbrka-Jasło-Pilzno-Dębica-Mielec-Tarnobrzeg naliczyłem "aż" 8 alf, była jedna 33, GT, 145 i 146. Pogoda kiepska a ruch spory...za Mielcem jakiś ścigant w 156 pędził w terenie zabudowanym dobrze ponad 100 i wyprzedzał wszystkich...
ja sporo jezdze i widuje duzo alf ale niestety nikt nie miga macha ;/
czasem sa dni ze zrobie 200km;d i zobacze z 3 alfy w przejde sie nogami z 5min to przejedzie 10 alf hehe:d
taa i jesze tancze:P
Pozdrowienia dla czarnej 147 na Tarnogrodzkiej w Biłgoraju;-) Rączka podniesiona;-)
A było to w piatek 04.VI
podniesiona rączka w górę z alfa 145, lublin koło mosiru.
To zdaje się ja byłem :-) a już myślałem że w tym dziale za duży rozmach terytorialny żeby na kogoś trafić.
Pozdrowienia dla kierownika AR 156 mk.1 Grigio Africa na pięknych 18"? felgach upolowanego na Rejtana przy skręcie na Paderewskiego :)
Pozdro dla czarnej 156 tki, pędzącej dziś ok. 20.00 w stronę Krosna:)
ja wczoraj na trasie Nisko-Rzeszów widzialem biala AR 75 ale nie zdarzylem machnac;p
pozdrowienia dla srebrnej AR 156 mk1 RJA na klubowych ramkach upolowanej dzisiaj kolo Mc Donalds w Rzeszowie (sorki, nie zwróciłem uwagi na ramki klubowe pod PRz bo sie spieszylem na kolacje :D) a później tą samą (chyba) na Piłsudskiego około 22:00 :)
Pozdrowienia dla kt0sfajny, upolowanego dzisiaj około 7:20 na Cieplińskiego bez klubowych ramek (szok!) i patrzącego tylko do przodu (szok^2!) :D:D
przyznać się kto z LKARu sprzedał 166ke do Gorzowa? :) musze wizytówke mu podrzucić żeby ramki zmienił hehe :D
Dziś przepiękna czerwono krwista 155 na ulicy Rejtana w Rzeszowie przeleciała przedemną :D Wyglądała na zadbaną, pewnie jakaś klubowa ;) mignąłem ale nie wiem czy odebrane, ale lage puścił hehe :D
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Brery, minęliśmy się w Nowej Dębie.
Rowniez pozdrowienia dla czerwonej Brery rej RZ skrecajacej z DK4 do Debicy - mignalem neistety bez reakcji
Pozdrawiam takze ciemnoczerwona 156 rej RST widzianej w Debicy dzisiaj - mignalem, pomachalem - gosc odmachal ale nie wiem czy dla swietego spokoju czy to Alfista byl :D
W piatek pomachal mi ktos z AR LKR :) Nie zdazylem odmachac - pozdrawiam !
Pozdrowienia dla czarnej 156 v6 na klubowych ramkach. Widziana dzisiaj przed wjazdem na autostrade A4. Rejestracja LLE bodajze