Witam i pozdrawiam jednocześnie wszystkich zainteresowanych forumowiczów i gośći.
Załącznik 116865
DEJA VU - spot też powtarzamy?:D
Printable View
Witam i pozdrawiam jednocześnie wszystkich zainteresowanych forumowiczów i gośći.
Załącznik 116865
DEJA VU - spot też powtarzamy?:D
Witam!Troszkę nie na temat:też wożę się XV1900 i to od 2008roku.Pozdrawiam RAIDERA.Tomasz
Witam
Mamy znowu nasz temat
I pozdrawiam właściciela poniższej AR
Stoi często na parkingu pod jubilatką
Też nowa jak i moja ja mam VG a tu widze VJ
Załącznik 116879
Łukasz no to wszystko pasuje powtorzyc;)
- - - Updated - - -
motodoktor1 i Raider Wy macie takie maszynki https://www.google.pl/search?q=XV1900&newwindow=1&client=firefox-a&hs=0qU&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&t bm=isch&sa=X&ei=bpbKUoLpEKSQ4gSIkYGQAw&ved=0CAkQ_A UoAQ&biw=1280&bih=640#imgdii=_ ??Zawsze mi sie cos takiego marzylo tzn.motocykl w tym stylu.Pozdrawiam
Witam wszystkich. Włodek, mieszkasz na Pana Tadka? Też widuję tą Alfę na tym parkingu.
Oczywiście możemy powtarzać :D
Co do motorku to coś w tym stylu.
Ja stoję na Szkotniej za praniem dywanów. Tam mam miejscówkę (blaszak)Załącznik 116984
to dopisac sie wszyscy do listy obecnosci zeby bylo wiadomo komu machac / mrugac na miescie :)
wiem wiem Ramzi :)
Ja też byłem
a co bylo? gdzie i kiedy?;)
Był mały spot 31.12 pod czerwoną torebka, mam nadzieje że czarny zmobilizuje nas niedługo do następnego to miło będzie sie poznac.
Pozdrawiam.
Włodek Twoja alfa stoi pod Good Yearem??Kto dzis ok.10:15 jechal obok piekarni czarna 159 sedan na ramkach??Jak wszedlem to zauwazylem.Łukasz to Ty albo Twoja żona??
Tak jest prawie co dzień stoi pod T.C. Dębica
Ale wartość autka wzrosła już o 4 grosze !!
Dwie zaślepki na podszybiu zrobione z monet 2 grosze, średnica i grubość idealnie pasuje. Jeszcze nie oglądałem za dnia jak to wygląda bo robiłem wczoraj wieczorem. Przy świetle żarówki było nawet OK.
Jeszcze szukam coś na śruby wycieraczek. Może masz jakiś pomysł
Ty lepiej powiedz ze na wlascicielke sie gapiles :D
PS masz szczescie ze kierowniczka z piekarni nie wyciągnęła 80cm białej gumowej pocieszycielki z pod lady jak za komuny
Łukasz dzis tez namierzylem chyba Twoja żone.Miedzy 10,a 11 stala na Kraszewskiego niedaleko Zaułka.Powiem Ci ze srednio wyglada na zwyklych stalowych kapslach zeby nie powiedziec ze tragicznie ale niedlugo zapodasz 19 Ti:D
Stary jesteś jak Sherlock Holmes :D Dzisiaj pierwszy raz pokazałem żonie nasze forum i....... pokiwanie głową po czym..... Świry:D:D
Co do felg to wieje od nich strasznym dziadem, ale wczoraj w końcu polakierowałem kołpaki bo jeździły w bagażniku od października więc ide za chwile zakładać żeby już nie straszyć na mieście. A na lato faktycznie nawet szybko udało mi się upolować 19.
Ps:
Będę sprzedawał zimową 16 plus org kołpak i letnią 17 (policyjną) chyba też. Gdyby ktoś był chętny.
nie przejmuj sie moja tak samo mysli.Ile chcesz za 17,a ile za 16??
- - - Updated - - -
jakos mam szczescie do Twojej małżonki hahahaha
Lukasz no nie zdziwie Cie chyba bo znow dzis widzialem Twoja alfe o 12 pod kosciolem Ducha-juz tym razem z kołpaczkami.Pozdrawiam
- - - Updated - - -
chlopaki szykuje sie noworoczny spot w Wyznem na plackach.Ten o ktorym Wam wspominalem ostatnio pod Czerwona Torebka.Mam nadzieje, ze sie wybierzecie ze mna.To jest jakies 60 km.Jedziemy na Rzeszow,a pozniej 15 km. na Sanok.Termin jaki zaproponowalem to 26.02 albo 02.02.Wejdzcie w odpowiedni temat i wpisujcie sie, zeby wiedzieli ile miejsc zarezerwowac.Zawsze bylo duzo osob wiec licze na Was.Pozdrawiam
Pamiątka z zakupów :(
Załącznik 118545
Dobrze, że kierownik Navary przylukany i wypłacone, ale trzeba lakierować - chyba odświeże od razu progi.
kur... tak jezdza pajace.Strach auto zostawic na parkingu
Trudno trzeba zrobić i zapomniec.
Gdzie spotykamy się za tydzień na wyjazd może pod Raj-em ok 15:45. Albo inne propozycje.
dla mnie moze byc tylko musimy jeszcze napisac w temacie zeby reszta wiedziala.Moze lepiej bedzie na Shelu??Mniej aut,ludzi.Latwiej bedzie nam sie doszukac
Spoko mi jest obojętne ja się dostosuje.
Nie wiedziałem, że ta ślicznotka jest Twoja.
Ja tam prawie zawsze stawiam.
Kolorki mamy chyba takie same i silniczki chyba też 120 KM ?
Mam różne znaczki w Corelu np logo AR, logo alfaholików, Naklejki na tablice rejestracyjne
Moja jest 1.8 144 KM, grigio chiaro. Ja też często stoję na tym parkingu.
A ramki gdzie masz?
Ramkę mam ale z tyłu Jak dorwę jakąś to będzie i z przodu.
Nie zauważyłem Ty masz benzynę a ja mam ropniaczka.
A na nazwę kolorku muszę popatrzyć jaki mam
Włodziu ale Andrzejowi chodzilo o ramki klubowe;)
Tak ja piszę też o ramkach klubowych.Choć tabliczka się trzyma z przodu mocno bez ramki :)
Na razie mam ramki z tyłu
Ale w pierwszej kolejności jest logo AR na masce.
Wymiana lub odnowienie.
Do wymiany będzie rozrząd, filtr paliwa zbliża się ich koniec i jak będzie ciepło pomalowanie maski.
A i malowanie felg się kłania
Tak że trochę kasy jeszcze muszę na nią wydać.
Tyle że malowanie to we własnym zakresie.
Frajde sprawia mi zrobić coś samemu.
No i EGR do czyszczenia i zaślepienia
Trochę w złym okresie ją kupiłem albo za szybko było zimno.:victory:
Załącznik 119218
Załącznik 119219
Załącznik 119220
Te znaczki mam w formacie cdr. Grafika wektorowa można powiększać i nie ma na krawędziach ząbków.
Włodek, EGR nie masz co czyścic przed zaślepieniem :) Zbędna operacja :)
Też tak myślę dzięki za uwagę
Chce jak się zrobi ciepło zrobić wszystko za jednym zamachem. Na razie wszystko działa więc myślę , że jeszcze wytrzyma.
Czy to tylko mechaniczna sprawa czy trzeba się wpinać kompem i coś poprawiać?. Czy to jest całkowita czy tylko częściowa zaślepka
Zaslepka idzie pełna i do tego w komputerze nalezy histerezami wyłaczyć EGR bo inaczej będziesz miał check engine bez wyłączenia w ECU.
Dzięki za info. Liczę na Twoją pomoc ale dopiero jak będzie ciepło. Teraz to żadna przyjemność cokolwiek robić oprócz odśnieżania autka i wjazdu do garażu, i tak daleko moje umiejętności z kompem autka nie sięgają.
Doczytałem się na forum , że dają jakieś zaślepki z otworami ale to i tak by kopeć szedł w EGR.
Czy używacie takie coś
http://kartyratownicze.pl/wzory-kart-ratownicznych/
Załącznik 120487Załącznik 120486