Witam.
Zauważyłem że na forum jest sporo osób z Piły i okolic. Można by zorganizować jakieś małe spotkanie, podzielić się poglądami o naszch Alfach i wogle.
Czekam na propozycje.
Printable View
Witam.
Zauważyłem że na forum jest sporo osób z Piły i okolic. Można by zorganizować jakieś małe spotkanie, podzielić się poglądami o naszch Alfach i wogle.
Czekam na propozycje.
witam
jestem za. nie chodzisz przypadkiem do PWSZ? Bo widuje czasami takowa jak twoja :)
no ba :D
na PWSZ widuje tez 145 1,7 16v
Witam. No można by coś zdjełać, ale generalnie za mało osób jest wydaję mi się bo może z 5-6 :?
Ja niestety nie mogę,jeżdżę jako kierowca.Rzadko jestem w domu
Ostatnio miałem małą przygodę z dzikiem.No i szykuje się mały remoncik
w sumie Bydgoszcz i piła nie sa tak daleko :P więc zapraszam na zloty w BDG i okolicach
Fiat Alfa Lancia Club Bydgoszcz - www.falbydgoszcz.fora.pl
nie jest nas za duzo ,ale zawsze sie ktoś na zlocie pojawi :)
tylko czekamy ,aż przyjdzie wiosna
pozdrawiam
Podnoszę temat. Nasz region jakiś dziwny, nic się nie dzieję, może w końcu się spotkamy?
Pasuję mi każda niedziela (poza godzinami startów Kubicy) Pochodzę z Piły i dojazd zajmuje mi 25min. Miejscówka dowolna, lotnisko, zalew, jakiś parking, gdziekolwiek.
Może się ktoś odezwie, jest nas parę osób. Jakiś grill, mcdonald, kawa?
Tel. w łapkę i jazda. ;)
Brat też chętny żeby alfy pooglądać,(jest z Piły, JapanCars, chłopaki co tydzień mają minispota) szczególnie 145-tkę.
Co Wy na to?
Witam, pomysl dobry tylko czy znajdą sie jacyś chętni? Widzialem w pile już nie jedną alfe 156 wiec nie powinno być problemu z organizacją.
w Bydgoszczy zabieramy sie za spoty wiosenne i wiekszosc na wyjeździe - jakaś miejscówa może w pół drogi między BDG i PIŁĄ ?? :)
Też na takiego spota bym się pisał!! Jestem z Wałcza więc daleko też nie mam!!
W pełni popieram spotkania w Pile bo mam blisko:) byłem kilka razy na spocie w Poznaniu i wiem jak fajnie jest spotkać się i pogadać. Są ludzie z Chodzieży, Wałcza,Trzcianki i Piły, nie trzeba przecież setki aut. Na spocie przed świętami w Poznaniu było coś z 20-ia aut. Myślę, że i z Piły i okolic nazbierało by się kilka Alf. Pozdrawiam.
Witam. Ja również chętnie zawitam na takiego spota jako miłośnik AR 145 chociaż obecnie jeżdżę japońcem. Także panowie trza się zgrac w końcu i jakąś niedzielę proponuję np. lotnisko w Pile przy ładnej pogodzie.
W pełni popieram spotkania w Pile, więc zamiast tylko pisać, to spotkajmy się w niedziele 18-go kwietnia! Mamy kilka dni więc miejsce i godzinę dopasujemy:) Pozdrawiam.
Jestem jak najbardziej za, byłem dzisiaj w Pile na lotnisku, miejsca pod dostatkiem, potem można zorganizować jakąś kawe, to do uzgodnienia na miejscu. Czyli przejazd na z ''góry ustalone miejsce'':D. Bo przecież chodzi też o to abyśmy byli widoczni, a przejazd kilku czy nawet kilkunastu Alf przez miasto robi wrażenie, prawda? Skoro ma to być najbliższa niedziela to kto zaproponuje godzinę, dla mnie jest to doskonale obojętne dostosuje się. Pod warunkiem, że nie będą to godziny nocne:). Piła i okolice ruszcie się, więcej aktywnosci, początki mogą być trudne, ale damy radę. Czekam na odzew. Pozdrawiam. :o
Jak najbardziej za. Godz. również obojętna byle by po Kubicy. Najwyżej będzie nas trzech z Chodzieży.
Czyli spotkanie w Pile 18-go kwietnia na lotnisku o 16-tej? Pasuje czy ma ktoś inne propozycje?:) Pozdrawiam.
Pasuje, ja i tak często tam jestem, czasem postoje z klubem JapanCars (brat) popatrzę na "wyczyny" klubu BMW, czasem postrzelam z karabinka pneumatycznego, byleby pogoda była.
Później można coś zjeść i wypić. Ja będę.
Niedziela 18-go kwietnia godz.16-ta lotnisko Piła. Kto jeszcze?:D Nie bać się na spotach nie gryzą i nie każą się ścigać, jak to niektórzy myślą. Alfiści to nie idioci, na spot zabierajcie kobiety(swoje lub cudze:)) i dzieci. Będzie fajnie. Pozdrawiam:D
Jak mi nic nie wypali to też wpadnę!!!
jak na złość prawie na każdy weekend zjeżdźam poza właśnie tym. poza tym 18 jest pogrzeb prezydenta więc może 23, 24, 25 by bardziej pasował?
No i pasuje. Ja zawitam również na pewno.
23 jestem w robocie, 25 planuje wyskoczyć na spot lubuski w Ośnie ale 24 czemu nie!!!
Mi ten termin pasuje, wiec na pewno zawitam:)
Parę fotek z dzisiejszego spotkania-mini spota. Dla zachęty dla nie mogących przybyć, i chcących ale się "bojących" :)
Obecni to przedstawiciele "miejscowych" i okolicznych miast. Może następne spotkanie będzie liczniejsze i rozruszamy trochę region.
Pomysły, terminy - wszystko do obgadania, nie pozwólmy umrzeć wątkowi.
Byłem koło 18-stej na lotnisku, ale motorami ze znajomymi i widziałem 2 Alfy, dopiero wtedy mi się przypomniało, że był organizowany spot. Fajna sprawa, następnym razem postaram się wpaść i trochę odmienić te ciemne oblicza czerwienią swojej 147. ;)
O 18-tej byliśmy przemieszczeni decyzją ogółu do baru na obwodnicy przy rzece. Więc widziane dwie alfy to nie "nasi" ;)
Podziękowania dla uczestników wczorajszego mini spota w Pile. Początek skromny ale bardzo miła amosfera i mam nadzieję, że tak będzie zawsze. Dla przypomnienia podam, że w najbliższą niedzielę tj.25-go kwietnia o godz.16-tej spotykamy się w tym samym miejscu. Jak zauważyli uczestnicy ani policja i ochrona lotniska nie czynili żadnych przeszkód w spotkaniu. Zatem przyszłe spotkanie w podobnym przebiegu, zjazd rozmowy, fotki i przejazd na zgóry "upatrzoną" pozycje(widzieliście te spojrzenia ludzi na nasze cztery ALFY sunące majestatycznie po ulicach miasta:D) Zatem do spotkania w niedzielę. Pozdrawiam
Dlatego napisałem, że mi tylko to "przypomniało". ;) Jak będę miał czas to może zawitam w tą niedzielę Alfą o ile nie będę motorem śmigał na lotnisko. Pozdro.
Ja w sumie też jestem z Piły, ale bywam tam już dość rzadko, jak trafie w któryś weekend to na pewno się pojawię na spotkaniu.
Przyznaje racje ze spotkanie odbyło sie w milej atmosferze, nie było nas za duzo ale z czasem pewnie bedzie nas coraz wiecej. Pozdrawiam i do nastepnego razu:)
to jak w ten weekend spotykamy się?
Niedziela, 16-ta, to samo miejsce, ja będę. Chyba że inne propozycje.
może sobota ? mi osobiście najlepiej by pasowała wolne od szkoły mam a w niedzielę wracam do Tomaszowa
Mi też się plany pozmieniały bo chyba w niedziele będę musiał kolesia w robocie zastąpić ale to jeszcze nic pewnego!
Jak wstępnie ustaliliśmy, to niedziela dla większości wolny dzień, od codziennych zajęć, i spoty organizujemy rodzinne. Więc na chwilę obecną spotykamy się 25-go o 16-tej, mam nadzieję, że jak "okrzepniemy" w temacie to inne propozycje na pewno będą brane pod uwagę. Bo można przecież zorganizować jakiś wspólny wyjazd w okolice Piły itp. Zapraszajcie znajomych alfistów i sympatyków marki. Do zobaczenia i pozdrawiam.
ok rozumiem może kiedy indziej mi podpasuje. pozdrawiam
Kurcze już na bank wiem że w niedziele pracuje, kiedy planujecie następnego spocika?
Była mowa o niedzieli po majowym wekendzie. ale szczegóły ustalimy jutro. A co taka cisza? nikt nie pisze czy się zjawi? Dla przypomnienia jutro w Pile na lotnisku o 16-tej. Zapraszam i pozdrawiam. (Alfa umyta i nie będzie wstydu, że brudna)
jak wy jechaliście do Piły ja z niej wyjeżdżałem :( pozdrowienia dla alfisty w niebieskim sportwagonie (jak sądzę to był Mrhiacynt) oraz dla czarnej 156.
może następnym razem mi się uda dotrzeć do was