Pytam z powodu bardzo napiętego grafika ;)
Printable View
Pytam z powodu bardzo napiętego grafika ;)
Hahahaha... ubawiłeś mnie setnie :D
Ekipa z roku 2008 zostala skutecznie zniechęcona do dzialan ... :twisted:
No troszke to rozumiem, było kilka nie zadowlonych ludzi :/Cytat:
Napisał Fred
Czyli ze co? Nic nie będzie? :cry:Cytat:
Napisał Fred
Eeee pewnie chłopaki coś wykombinują. Licze ze Rastas i reszta ekipy z Wawki na majowy weekend szykuja dla Nas znów cos ciekawego. Oststnio w Poznaniu zabawa przednia była!
Pozdraówki i więcej wiary w ludzi :D
Ja też na to licze ;)Cytat:
Napisał Alfamaniak156
Rastas coś organizuje , ale z tego co z nim rozmawiałem to mówił o końcu czerwca.PzdrCytat:
Napisał Alfamaniak156
Tylko jedno sprostowanie, kolega Rastas jeśli będzie coś organizował to będzie to pod szyldem IK@R-a a nie Alfaholków.Cytat:
Napisał Alfamaniak156
A jeśli dobrze zrozumiałem to QBA pytał raczej o V Ogólnopolski Zlot Alfaholików :roll:
no chyba to oczywiste .. oby tylko się udało (i miał kto) coś zorganizować. Szkoda by było przerwać tą cykliczną impreze :(Cytat:
Napisał AR_33
OOO... właśnie tak ;)Cytat:
Napisał AR_33
Też się nad tym zastanawiałem ostatnio. ;) W razie czego, z wielkim entuzjazmem mogę pomóc (w miarę możliwości).
QBA, z tego co mi wiadomo żadnej organizacji zlotu w tym roku nie planuję :)
Powiedzmy że dam wykazać się innym osobom, które (zapewne) z wielką chęcią będą w stanie zorganizować takie spotkanie :) W zeszłym roku pracowałam.. w tym roku zamierzam się bawić :D
A co do krytyki.... żadne z organizatorów zeszłorocznego spotkania takiej się nie bało i nie przejmowało nią, o ile była konstruktywna ;)
Pozdrawiam :)
no cóż szkoda , bo mi się podobało
Kosiar, dzięki ;) ale pewnie tegoroczny zlot będzie jeszcze lepszy niż zeszłoroczny :mrgreen:
...o ile się odbędzie :)
nie bój się maruderzy zawsze się znajdą , ja uczestniczyłem w organizacji studniówki w szkole i też byli tacy co kręcili nosami , tak to juz na tym świecie jest :)Cytat:
Napisał Kate
znajomości nie mam jeżeli chodzi o organizację zlotów ale jeżeli coś się będzie działo to chętnie pomogę bo widziałem jaki to ogrom prac
Kosiar, pracy się nie boję, maruderzy też mi nie straszni... najgorsi są przyjaciele z forum, a raczej ludzie za których ich się uważało...
powiedzmy, że zmęczenie materiału i na tym zakończy temat 8)
Kate, nie lam sie najwyzej sobie zorganizujemy zlot prywatny tak jak sylwestra niech zaluja Ci co sie nieumieli dogadac :mrgreen:
zlot prywatny to całkiem dobry pomysł :) popieram
JEZDEMMM ZAAAAACytat:
Napisał DDEvil
Plan zlotu:
-basen :D ...........sen
a piwo przed snem?? :P no i co najmniej raz w tygodniu karaoke :mrgreen:
a piwo przed snem?? :P no i co najmniej raz w tygodniu karaoke :mrgreen:
Było to kilka razy wałkowane , naprawdę wielki szacun za to co zrobiliście ale widzę że chcecie być taką grupą hermetyczną właśnie w stylu IKARa ;// i niesłyszałem słowa krytyki pod względem organizacji zlotu , skąd takie zniechęcenie ?:shock:Cytat:
Napisał Fred
Niestety takie samo wrażenie odniosłem. :(Cytat:
Napisał 75andrew155
Szkoda by było, gdyby się alfaholicy zmienili w społecznośc czysto internetową. Niestety, jak dobrze zauważył Paweł156 na ostatnim spocie w Krakowie - 'stara gwardia' się posypała chyba.
to gdzies ty sie uchowal...? Bylo mase zarzutow wobez organizatorow... i to zarowno od mlodej jak i starej gwardii.Cytat:
Napisał 75andrew155
Przykladowo - ja nie mialem w pokoju jacuzzi.... :D
to kiepsko by było jakby w tym roku zlotu nie było :( miałem nadzieję że w tym roku pojadę i poczuję ten klimat. Szkoda że nie ma u Nas (w Polsce) jakiegoś jednego wielkiego zlotu ponad podziałami klubowymi. Fajnie jakby FAP jako generalny przedstawiciel Alfy w Polsce pomógł przy organizacji takiej imprezy. Mimo wszystko wierzę że uda się coś zorganizować
Wiem Adaś ...to poważny zarzut z tym jacuzzi :D Wstyd mi :P
Na szczescie mysle ze sie czesciowo zrehabilitowalem w szaflarach :P bo raczej juz nie bede mial okazji w tym roku organizowac zlotu.
Ale nie ma tego zlego.. spotkamy sie na KARPiu :D
A moze i na AlfaCity dasz sie namówić ?? :idea:
cin_ek, temat z FAPem walkowany byl przez pare lat. Oni mają nas gdzies. To nie zachód zeby sie liczyc z userem ktorego nie stac na nowe AR.
Co do zlotu to moze i sie odbedzie ale pewnie bedą go organizowac inni ludzie wiec toru w Poznaniu bym sie nie spodziewał :|
Myślę że nie będzie problemu aby sprostać oczekiwanią naszych tzw. przyjaciół, jest super miejsce na zlot ... w Bahrajnie jest nowo otwarty tor z całym zapleczem, a w pobliżu całkiem przyzwoite zaplecze hotelowe. Tor jest nowy więc nawet asfalt nie jest zakurzony, a co najważniejsze otoczony płotem więc nie bedzie problemu z zabezpieczeniem terenu, jeśli zaś chodzi o noclegi to myśle, że w każdym pokoju będzie jacuzzi a i poduszka dla psa też sie znajdzie :mrgreen:
W złym domku byłeś :mrgreen:Cytat:
Przykladowo - ja nie mialem w pokoju jacuzzi....
W naszym domku łazienka to było jedno wielkie jacuzzi, tylko bąbelków nie było.. :wink:
To był dowcip, żeby mi się ktoś nie obraził 8)
A tak serio to nie wiem o jakie spory chodzi "na górze", ale może warto wypić po litrze benzynki i zakopać topór :P
moze i to jest myśl, zaproszeni oczywiście bedą Wszyscy, nawet byłbym za tym samym miejscemCytat:
Napisał DDEvil
co prawda był zarzut od jednego z uczestników zlotu, który stwierdził iż jego pies śpi w lepszych warunkach, ale mysle ze wiekszosc była zadowolona i chetnie przyjechala by kolejny raz do Czestochowy, bo w przeciwnym razie zlot bedzie przy kiełbaskach i ognisku na jakimś zadupiu
łohoho, to wy tam w stodole spaliście? Sianko te sprawy? Sianko przecież jest bardzo wygodne. Jak ktoś chce miec maksymalny luksus toAR_33, powiedział co należy zrobic. Bahrajn, Katar, ZEA stoją otworem, ale do ceny hotelu doliczyc trzeba przesyłkę kontenerową z Alfą która do tych krajów może płynac nawet i 2 miesiące. Nikt na zlocie Mariota czy Hiltona nie obiecał.Cytat:
jednego z uczestników zlotu, który stwierdził iż jego pies śpi w lepszych warunkach
a może jednak polska centralna ?
ale co tak naprawdę potrzeba na zlot? jakiś duży plac żeby pomieścić Nasze Belle, jakaś baza noclegowa bo nie każdemu musi pasować spanie pod namiotem. Przydałoby się jeszcze miejsce do jazdy żeby rozruszać autka. Co jeszcze ? a miejsce fajnie jakby było jeszcze atrakcyjne turystycznie bo zawsze można poznać jakiś ciekawy zakątek kraju.
Potrzebnych jest sporo pod puntków żeby zorganizowac zlot . Uczestnikom nie wystarczy tylko ich towarzystwo potrzebne są atrakcje coś co przyciągnie
Tylko że tam chyba same ortodoxy mieszkają więc może być problem nawet z piwem :lol:Cytat:
Napisał AR_33
zalezy komu co wystarczy jednym kiełbaski i ognisko innym troche wiecej atrakcji, poczytaj kolego co bylo na zlocie w Czestochowie to zobaczysz co potrzeba zeby zlot był fajny a nie nudny.Cytat:
Napisał cin_ek
ale Shishe mają z "wkładką" wiec bedzie substytut :mrgreen:Cytat:
Napisał rafter
Nie bylem w tamtym roku na zlocie,ale teraz chcialbym byc i nawet prywatny zlot mi pasi :D
e tam w Częstochowie nie jest tak źle wiem co mowie aczkolwiek region jury jest bardzo atrakcyjny turystycznie wiem o mowie okolice jury chyba cale zwiedziłem i nawiedzam parę zamków regularnie z racji hobby
No w moim miescie to wszyscy sa zadowoleni nawet turyści :)Cytat:
Napisał Paweł156
gośc wie co mówi ;)Cytat:
Napisał rekwir
Aczkolwiek gdzie by się zlot nie odbył napewno mnie tam nie zabraknie :)
Dokladnie znam tez te tereny-zacny klimacik :D
QBA ale studenci mniej bo dostęp zawroniony do barów i juwenaliów
jestem jak najbardziej na TAK .. chętnie pomogę przy organizacjiCytat:
Napisał Paweł156