Ktos kiedys probowal uslugi CarSpa (www.car-spa.pl)?
Julka wczoraj zajela swoje miejsce w garazu. Rosso Alfa wyglada oblednie i chcialbym ten efekt jak najdluzej utrzymac.
Printable View
Ktos kiedys probowal uslugi CarSpa (www.car-spa.pl)?
Julka wczoraj zajela swoje miejsce w garazu. Rosso Alfa wyglada oblednie i chcialbym ten efekt jak najdluzej utrzymac.
Patrząc po autach, którymi się zajmowali to wygląda bardzo korzystnie. Cennik jest typowo premium ale z drugiej strony jakość powinna także iść za tym. Ja osobiście korzystam z usług zwykłej auto-kosmetyki (nie żadna sieciówka) i jestem bardzo zadowolony z efektów. Lakier w Alfie nie jest jakiś specjalnie mocny (bynajmniej czarny pastel), łatwo się rysuje. Dlatego wymaga kosmetyki.
z Car-spa nie korzystałem, ale chętnie podłączę się do tematu. Szczególnie, jeśli ktoś osobiście porówna stosunek cena/jakość
Bylem dzis poniuchac. Umowilem sie na srode (jak nie bedzie padac) na ogledziny lakieru i wycene.
Towarzystwo tam mieszane, taki Lambo Aventador zacny, ale nie chce, zeby mi Julka przy BMW stala :cool: Mam nadzieje, ze wezma to pod uwage ;)
Jakby co mogę podać parę dodatkowych namiarów ;)
Na takąusługę zabezpieczania samochodu :)
Zależy od rejonu .
W którym mieszkasz:)
Parę osób znam co sie tym zawodowo zzajmują :)
Przy okazji jakiego spota można by ukręcić :)
Zobaczyłbym tez wreszcie na żywo polifta ;)
witam
Nie wiem jak robia w Warszawie ...ale w Tychach to juz z 5 aut mi robili...
efekt bardzo dobry...wart kasy...ale nie jest wieczny...wiele myjni po prostu zle myje auta i uzywa tanich srodkow...wiec predzej czy pozniej auto wroci do stanu sprzed "detalingu"
Podjechalem dzis. Lakier zostal oceniony na b.dobrze- co daje 1600pln netto za usluge obejmująca:
- lakier,
- felgi,
- lakierowane zaciski hamulcowe,
- elementy metalowe,
- elementy z tworzywa (włączając w to klosze lamp),
- powierzchnie szklane (włączając w to dach),
- komora silnika,
wraz z pakietem powłok ceramicznych (dla lakieru 3 warstwy).
Usluga wymaga zostawienia auta na dzien. Sie zastanawiam...
1 dzień? To ile osób będzie przy tym samochodzie robić? Jeszcze kilka warstw powłoki.... nie znam zakładu i nie oceniam, ale dla mnie mocno zastanawiające...
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Drogi kolego,
jeżeli chcesz zrobić autodetailing auta to zapraszam do mojej firmy Smart Detailing. Taki pakiet jak zaoferowali Ci w Car Spa zrobimy Ci za 1600 zł ale brutto. Najlepszą ceramikę jaką znajdziesz w chwili obecnej to Ceramic Pro 9H. Auto zostawiasz rano o 8:00, a odbierasz około 17:00. Pozdrawiam Alfistę.
nie wiem jak napisać walne wprost opłaci się ..... jak masz kaske na wydanie. i nie lubisz samemu walczyć z autkiem .... dodam tyle ze kosmetyki z dobrej półki kosztują ..
a co w przypadku kiedy zaraz po wyjeździe ze studia zacznie padać deszcz. Nie wpłynie to niekorzystnie na chyba jeszcze nie zbyt utwardzona powłokę?
Na pewno opłaci się wydać takie pieniądze tym bardziej na nowy samochód. Przyniesie to duży pożytek w dalszym użytkowaniu auta.
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Tez sie jeszcze zastanawiam....
Ma kolega jakies portfolio? ew. fanpejdz na fejsbuniu z fotkami zrobionych aut?
To co do mnie przemawia w przypadku CarSpa to ceny aut tam wstawianych . Za Ferrai czy Lambo mozna kupic wiele Giuliett a zabezpieczenie/detailing/whatnot robia to samo...
Rozumiem ze FVAT?
Lubie, ale mam na to czas raz, dwa razy w roku. Do tego jakbym mial robic rozeznanie co zanabyc i jak zrobic samemu, to, obawiam sie, by tyle czasu zajelo, ze wiecej bym przez ten czas zarobil niz zaplacil za wykonanie uslugi ;)
Nie znam sie w sumie na spa detail itp ale ktos juz tu pytal ile osob bedzie przy tym robic
Bo dla kolegi kiedys pytalem o taka lepsza robote przy aucie 156sw i czas zostawienia autka wynosil jednak do 3 dni a nie jeden i tylko to mnie zastanowilo w.tym przypadku - ten tylko jeden dzien
Koledzy, jeżeli ktoś jest z małopolski, to polecam: https://pl-pl.facebook.com/pages/Dee...77854065624806
Zna się gość na tym co robi, z resztą wystarczy przejrzeć portfolio.http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=125091&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=125092&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=125093&stc=1
Cześć, jestem nowy na forum ale chciałem wtrącić przysłowiowe 3 grosze do tematu. Jeżdżę Giulietta w kolorze Rosso Alfa dopiero (2500km), po pierwszym dokładnym umyciu zaważyłem mikrorysy na samochodzie najprawdopodobniej spowodowane niekompetentnym myciem przed wydaniem w salonie. Zdecydowałem się na usługę położenia powłoki kwarcowej na lakier, felgi, dach(przeszklony), reflektory. Niestety potrzebne było również odświeżenie lakieru, koszt całej usługi wyniósł około 2200 brutto. Czas trwania 3 dni. 1-dzień dokładne mycie odswieżanie, pierwsza warstwa powłoki, przez noc utwardzanie, 2-dzień druga warstwa powłoki utwardzanie, 3 dzień- samochód do odbioru. Samochód prezentuje się bosko. Naprawdę szczerze polecam gdyż jak widać nie jest to zbyt trwały lakier. Usługę wykonywałem w www.car-spa.pl
Pozdrawiam :)
Ma kolega jakies fotki? Ew. z jakiego miasta jest kolega? :D
Ja sie zbieram i sie zebrac nie moge...
Kolega reklamę tylko przyszedł zrobić
Żadną reklamę. NIe mam nic wspólnego z tą firmą oprócz wykonania u nich usługi co było długo przemyślana decyzja ;).
Jestem z trójmiasta :) Dzisiaj planuje robić sesje "Julce" ewentualnie jutro (nie wiem jak z czasem)
Dodano po 5 minutes:
Wiem że jestem nowy na forum i spodziewałem się że będzie to wyglądać jak reklama ale proszę o nie ocenianie pochopne mojego postu. Mam problem pewien z "Julka" stąd trafiłem na forum. A co do carspa to po prostu temat zauważyłem i w związku iż jestem świeżo po tej usłudze uznałem że podzielę się wrażeniami :)
weźcie jeszcze pod uwagę że co najmniej połowę tej ceny, jeśli nie więcej, zjadają materiały, zawsze można je zakupić i wykonać robotę samemu - tylko efekt pewnie nie będzie ten sam:)